Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Krolik
Gość

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Chciałbym poruszyć temat mojego tygodniowego bana. To co zrobiła administracja (Administrator: TheRevQ.) jest śmieszne. Więc zacznijmy od samego początku. Gram sobie na mapie surowcowej ponieważ chciałem sobie coś wykopać. Kopałem jakieś pięć minut i udało mi się wykopać lapis. Postanowiłem że wrócę do skrzyni endu by schować lapis by nikt mnie nie zabił. Schowałem lapis, poszedłem na moją działkę żebym wziął podniszczony diamentowy kilof i znowu poszedłem na mapę surowcową by coś wykopać. Udało mi się wykopać dwa steki redstone , dwa diamenty, dwa szmaragdy, kilka złota i żelaza i parę sztuk lapisu. Kopałem tak długo aż mi się kilof zepsuł więc postanowiłem wrócić na działkę. Gdy wróciłem na działkę nagle mnie administrator TheRevQ teleportował do jakiegoś więzienia w którym były jakieś tabliczki gdzie pisało że sprawdza mnie administrator czy przypadkiem nie używam cheatów. Gdy to przeczytałem poczułem duże zażenowanie ponieważ administracja sprawdza ludzi jak wykopią coś cennego na mapie surowcowej? Skoro tak to wygląda to po co generują tam redstone i lapis skoro i tak gracz jak to wykopie zostanie oskarżony o cheaty. Ja nie używałem żadnych chatów i żałuje każdej minuty spędzonej na serwerze. Na tych tabliczkach pisało coś o usunięciu działki jak się używa chatów, mam nadzieje że moja działka jest cała bo włożyłem w nią kupę pracy i wiele godzin ją budowałem więc jeśli moja działka zostanie usunięta każdemu będę odradzał granie na serwerze. Dobra więc przejdźmy do najbardziej żenującej sytuacji. Gdy byłem w tym więzieniu wyskoczyła mi informacja bym zainstalował TeamSpeak i że mam na to 10 minut. Napisałem wtedy na chacie że nie będę instalował żadnego TeamSpeak ponieważ nie chce posiadać tej aplikacji. Na co admin odpowiedział "Czyli odmawiasz polecenie" czy coś w tym stylu. Ja w tym momencie poczułem taki cringe że postanowiłem wyjść z serwera. Moja nazwa użytkownika to "krolik" i mam nadzieje że zrobicie coś w tym kierunku i usuniecie admina TheRevQ. Nawet jeśli instalowanie TeamSpeak jest jakąś procedurą anty cheatom to dlaczego nie ma takiej informacji w regulaminie i dlaczego nikt mnie o tym nie poinformował? Według mnie jest to chamstwo i mam nadzieje że odblokujecie mi konto i usuniecie TheRevQ z grona administratorów. W tym momencie nie mam żadnej miłej rzeczy do powiedzenia na temat serwera. Ogólnie większość adminów z którymi na waszym serwerze się spotkałem są nie ogarnięci jak nie ta sytuacja to dają bany na tydzień za obrażanie administratorów a za obrazę użytkownika dają tylko upomnienie już nie mówiąc o o 8 letnich dzieciach piszących zboczone treści na chacie które dostają tylko ostrzeżenie za to. Po prostu dno.

2020-07-14_16.56.09.png

Edytowane przez Krolik
Chciałem dodać zdjęcie

TheRevQ Jak nie rozumiesz dlaczego napisałem że Administracja jest nie ogarnięta? Przecież napisałem dlaczego. Proszę czytać z zrozumieniem. "

Ogólnie większość adminów z którymi na waszym serwerze się spotkałem są nie ogarnięci jak nie ta sytuacja to dają bany na tydzień za obrażanie administratorów a za obrazę użytkownika dają tylko upomnienie już nie mówiąc o o 8 letnich dzieciach piszących zboczone treści na chacie które dostają tylko ostrzeżenie za to."

TheRevQ A gdzie można znaleźć ten wasz regulamin? Na stronie go nie widzę a uważam że na waszej stronie powinna być osobna zakładka z regulaminem. Regulamin jest z tego co wiem na serwerze a z tego co pamiętam nic tam nie pisało o TS3.

23 minuty temu, TheRevQ napisał:

Edit2: @Krolik regulamin znajdziesz na forum, o tutaj ---> KLIK

Tutaj masz podany link do regulaminu, wszystko jest tam opisane. Tak jak napisał @TheRevQwyżej, banujemy zgodnie z taryfikatorem kar który też w tym linku znajdziesz. Jeśli go przeczytasz dopiero możesz pisać, że banujemy  jak chcemy. 

Link do regulaminów. 

https://forum.realcraft.pl/forum/2-regulaminy-serwera/

Edytowane przez iNeedDarkness
  • Like 1

47 minut temu, Krolik napisał:

Ogólnie większość adminów z którymi na waszym serwerze się spotkałem są nie ogarnięci jak nie ta sytuacja to dają bany na tydzień za obrażanie administratorów a za obrazę użytkownika dają tylko upomnienie już nie mówiąc o o 8 letnich dzieciach piszących zboczone treści na chacie które dostają tylko ostrzeżenie za to.

Na przykład tutaj, uważasz że banujemy według uznania a tak zapisane jest w taryfikatorze 

Nie wiem co myśleć ale jak chcesz antywirusa to pobierz trojana packa. A tak to idk co ma być bo sam mam cheat... Tzn ja nie mam nie, ale wg mnie ts jest wymagany i do odrzucenia. 

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...