Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Teleportacje na warp s

Ntqe

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick : NiceTryEveryone
- Propozycja dotyczy : Umożliwienie teleportacji na /warp s "/znajomym"
- Opis propozycji : Siema Gracze Mam pytanko chcielibyście się teleportować do znajomego na /warp s? Jeśli tak to mam propozycję, chodzi mi o to że "/znajomi" i pary (/slub) mogliby teleportować do siebie na mapie surowcowej było by to ułatwienie dla kolegów/koleżanek którzy chcieli by iść razem podropić głowki itp. 
- Dodatkowe SS'y : Nie mam :C

sygnatura

W ślubie jest taka możliwość, użyj do tego komendy /slub tp. 

Co do znajomych jestem przeciw, zawsze można po prostu iść na /warp s oraz wyruszyć razem w tym samym kierunku, aby pofarmić główki czy zdobywać surowce. 

3 godziny temu, iNeedDarkness napisał:

W ślubie jest taka możliwość, użyj do tego komendy /slub tp. 

Co do znajomych jestem przeciw, zawsze można po prostu iść na /warp s oraz wyruszyć razem w tym samym kierunku, aby pofarmić główki czy zdobywać surowce. 

@iNeedDarkness chodzi mi o to że jak uzyjesz rtp, znajdziesz spawner i chialbys teleportować kolege  a nie isc po kordach lub aby ominac niezbyt bezpieczna linie pvp

sygnatura

Jestem na nie!

Wiesz ile przysporzyłoby to problemów graczom jak i administracji?

Codziennie byłyby zgłoszenia, że ktoś kogoś oscamował na itemki, bo np tepnąl go do dziury albo zabił inną pułapką. Więc uważam ten pomysł za całkowicie niepraktyczny.

• Sad 1

Jestem na Tak. 

Właśnie ten randomtp tepa w różne strony świata i czasami trzeba tracić pare minut żeby tepnęło w podobne kordy i resztę trasy przejść pieszo. 

Nie wiem jakich problemów przysporzy to Administracji, skoro będzie to opcja dla znajomych, a nikt chyba nie dodaję randomowych osób? 

• Like 1

Z jednej strony byłaby to spoko opcja, ponieważ istniałaby tylko dla znajomych, do których jak wspomniał @Sadi37dodajemy tylko zaufane osoby i mamy pewność, że nie przeteleportują nas gdzieś do dziury. Patrząc od strony osób, które mają dużo nawet i randomowych znajomych - jeżeli nie jesteś pewien czy gracz Cię nie oszuka to po prostu się do niego nie tepaj. Fajnym udoskonaleniem przy wprowadzaniu tej opcji byłoby wprowadzenie poprawnych nazw komunikatów, które pojawiają się przy teleportacji tj. "Uważaj gracz znajduję się na mapie surowcowej!", "-||- na działce!" itp. itd. To sprawiłoby, że ryzyko oszustwa pod kryptonimem "/warp s" zmalało by z 64 do 10-15%. 

• Like 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Po ostatnich poszukiwaniach się nawzajem na surowcowej, 10 min na zmianę warp s —> randomtp —-> ... jestem zdecydowanie na tak. I tylko Wtedy kiedy dane osoby są znajomymi. 

• Superka 1

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

Są plusy i minusy. 

O minusach wspomniała @ekodiesel

A jeśli chodzi o plusy:

Chcę sobie ze znajomym pochodzić razem po warp s. Jeśli tepniemy się oddzielnie - trzeba szukać się po kordach.

Jeśli pójdziemy ze spawna razem w tym samym kierunku - przy linii pvp zdążą nas zabić kilka razy. 

W tym wypadku możliwość tepnięcia się do znajomego byłaby bardzo przydatna. 

• Superka 2

image.png

Szczerze jestem na  TAK 

- Wychodzenie przez główne wyjścia na mapę surowcową nie jest najlepszym pomysłem, często jest tam sporo osób które tylko czekają aby kogoś zabić

- Nie będzie trzeba brać chwilowego  ślubu aby się tepnąć

- Można tepnąć się większą grupą

- nie trzeba będzie szukać się po kordach

W dodatku do znajomych dodaje się głównie osoby zaufane które raczej nie będą chciały was zabić dla kilku punktów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...