Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Binladen
Gość

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Binladen
Nick Administratora, który banował: Ineeddarkness
Długość bana: 5 dni
Kiedy to się stało? :  11.07.2020
Opis sytuacji:  Zostałem poproszony na ts przez Sz.P Ineeddarkness, króry na podstawie "domniemanego" posiadania przezemnie czitów poprosił mnie o pobranie programu do sterowanie moim komputerem.
Grzecznie odmówiłem, bo mam na nim delikatne pliki firmowe, gdyby ktoś się dowiedział, że udostępniam komuś cały komputer to moja głowa by za to poleciała, może mam jeszcze powiedzieć ludziom z pracy, że to przez bana w minecrafcie. Rozumiem procedurę i dobre motywacje administracji. Jednak w tym przypadku sprawdzenie plików jest niemożliwe. Zgodziłem się na bana na 5 dni bo do wyboru był 10 dniowy.
To nie może być tak, że człowiek (ja) gra sobie dwa tygodnie. Tydzień nie uczestniczy w żadnym pvp, buduje sobie działke, kupuje svipa i po 2 dniach dostaje zaproszenie na ts, BO jakiś Jan Kowalski idzie do administracji i mówi że ma czity i trzeba go zbanować. Podobno jest na mnie jakiś dowód który sugeruje czity. Jaki dowód ja się pytam? Niczego mi nie pokazano. Czity są z tego co wiem do pvp. Nie jestem głupi, nie po to kupiłem svipa żeby go stracić przez jakąś kilaure i sklepać 2 osoby i dostać bana. Jeśli pan jan kowalski mnie nagrał to co robiłem??? Budowałem domek? Bo do kopalni chodzę na warp s a tam z nikim się nie biłem. Co to za dowód, nagranie? Może że miałem /fly bo mam svipa. Może byłem na czyjejś działce i były jakieś bugi. Nie mam pojęcia. Na przykład: można kogoś zablokować na działce i nie ma ten ktoś na nią wstępu, ALE jak ktoś ma /vw na działce to można się tam tepnąć ale nie da się ruszać. Mi do głowy przychodzi coś takiego. Proszę mi chociaż pokazać na jakiej podstawie jest domniemana ta moja kara. Nie chcę, żeby w przyszłości znalazł się jakiś pan z nikąd zrobił screna na którym nic nie ma, po tym dostaję perma, działke szlak trafił bo nie mogę komuś udostępnić kompa bo będę miał problem.

Ze względu na sytuację proszę o ułaskawienie ze względu na nieprawdziwe i niepewne dowody. Dodam, że niektórzy na serwerze mnie nie lubią co daje im motyw. 
Nie ma nic bardziej upokarzającego niż siedzenie w więzieniu za niewinność, proszę nie przenośmy polityki na serwer. 
Pozdrawiam serdecznie i liczę na rozpatrzenie wniosku
Maciek 21 lat aka Binladen
Screen bana: https://imgur.com/a/KN6Etf6

No trochę źle zrobił pan co potrzebuje ciemności. Mimo że sprawdzanie to rutynowa kontrola na tym serwerze, to wiadomo ze firma ważniejsza od jakiś klocków. A co do tego że cb sprawdzali, to jest codzienność tu że spr tych co nie trzeba, a ziomy odpalone od startu edycji do tera pykają. Za skróceniem. 

Edytowane przez PUBG
  • Like 1

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...