Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Sklep tabliczkowy na beczkach

Kamkor

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): _Kamkor_
- Propozycja dotyczy (tytuł): Sklep tabliczkowy na beczkach
- Opis propozycji: Moja propozycja jest taka, żeby dodać sklep tabliczkowy na beczki czyli, żeby na beczkach dałoby się robić  sklep tabliczkowy. Działało by to tak, że dawało by się tabliczkę na beczkę i podawało by się te same informacje co na skrzynkach.
- Dodatkowe SS'y: Nie ma

Jestem na TAK!

𝕛𝕖𝕫̇𝕖𝕝𝕚 𝕜𝕥𝕠𝕤́ 𝕞𝕒 𝕕𝕠 𝕔𝕚𝕖𝕓𝕚𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕝𝕖𝕞, 𝕟𝕚𝕖 𝕫𝕨𝕣𝕒𝕔𝕒𝕛 𝕟𝕒 𝕟𝕚𝕖𝕘𝕠 𝕦𝕨𝕒𝕘𝕚. 𝕡𝕣𝕠𝕤𝕥𝕖

Jestem na tak 

57 minut temu, Lukaszenko69 napisał:

Po co? W jakim celu, skoro mamy już sklep tabliczkowy na skrzynkach do których możesz umieścić wszystko... Za odrzuceniem

Po to @Lukaszenko69aby w sklepie było więcej miejsca ponieważ skrzynie nie mogą być w bloku 1x1 bo się nie otworzą a beczki można umieszczać w przestrzeni 1x1 i się otworzą.

• Superka 2
  • Wrr 2

Vw T4 GIF by Vee Dub Transporters - Find & Share on GIPHY

Ogólnie nie czuje aby to było potrzebne, bo skrzynka nad skrzynką też może być, i też się będzie otwierać. Ale podejrzewam, że jest to dopisanie jednej linijki w skrypcie, a dokładniej ID beczki, więc czemu nie. Neutralnie

Oczywiście, że jestem na Tak. Sam nawet kiedyś chciałem zrobić na nich sklep i twierdzę, że ta propozycja byłaby przydatna, głównie ze względu na walory estetyczne.

• Superka 1

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...