Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MarcelQ

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MarcelQ
Nick Administratora, który banował: TheRevQ
Długość bana:  6 dni 23 h 30 min 
Kiedy to się stało? : Stało się to dzisiaj około godziny 12:00 
Opis sytuacji: Stawiałem na działce cement żeby zrobić wodą beton i mnie wywalała konsola kilka razy za  stawianie niepoprawne bloków. Później gdy wszedłem to nadal było to samo a bardzo potrzebowałem betonu żeby później dom z niego zbudować i po chwili gdy znowu zacząłem stawiać cement to znowu mnie wywalało.. Piasek też  spróbowałem postawić bo chciałem zobaczyć czy też tak samo będzie. Trochę później TheReQ wziął mnie do sprawdzania czy posiadam cheaty i na czacie napisałem słowo "zajebiscie'' i KaeyPL dał mi upomnienie a wcześniej już posiadałem upomnienia i przez to że mi dał te upomnienie to podczas  sprawdzania  dostałem przez to kicka i później TheRevQ mnie zbanował za logout. Cheatów nie posiadałem tym razem i nie będę już ich posiadał ponieważ kupiłem wczoraj svipa sobie i nie wypadało by już cheatować. 
Screen bana: 

skrin bana.png

• Superka 1

Skoro, to nie z twojej winy Cie wyrzuciło, to nie widzę sensu bana. Administracja powinna przyjąć to na klatę, że popełniła błąd, przez który uniemożliwiła sobie dalszego sprawdzenia Ciebie. Oczywiście ja jestem za UNBANEM.

Pozdrawiam cieplutko.

• Superka 1
  • Like 1

Screenshot_20210818-090229_YouTube.jpg

Uważam, że należy Ci się odbanowanie. Nie można zakładać od razu, że mógł wszystko usunąć @TheRevQ, ponieważ również istnieje szansa, że niczego nie miał od samego początku. Dostał bana za logout, ale warto dodać, że on dostał kicka, a nie wylogował się z własnej woli. Oczywiście działkę też powinno się przywrócić. Jestem za odbanowaniem, a jeśli to możliwe, również za przywróceniem działki.

Edytowane przez themikishou
  • Superka 2

realcraft forum.png

Jestem za ODBANOWANIEM

Wszystkie powody są w innych odpowiedziach :3

• Superka 1

𝕛𝕖𝕫̇𝕖𝕝𝕚 𝕜𝕥𝕠𝕤́ 𝕞𝕒 𝕕𝕠 𝕔𝕚𝕖𝕓𝕚𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕝𝕖𝕞, 𝕟𝕚𝕖 𝕫𝕨𝕣𝕒𝕔𝕒𝕛 𝕟𝕒 𝕟𝕚𝕖𝕘𝕠 𝕦𝕨𝕒𝕘𝕚. 𝕡𝕣𝕠𝕤𝕥𝕖

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...