Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kupowanie polubień

Sadi37

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Sadi37
- Propozycja dotyczy (tytuł): Kupowania lajków
- Opis propozycji: Na serwerze kilka osób kupuje polubienia działki za śmieszne pieniądze, jednak dla nowych liczy się każdy grosz i idą na to. Za topdzialki była nagroda o dużej wartości, więc polubienia powinny być zdobywane sprawiedliwie, a nie że wystarczy poświęcić kilkanaście tysięcy i mieć setki polubień. Tak więc proponuje ograniczyć kupowanie lajków, tzn- Zakazać kupowania, pod groźbą czyszczenia polubień lub nawet całej działki. 

Zakaz miałby dotyczyć kupowania polubień za gotówkę, przedmioty oraz robienie celi, tzn "Za dobicie do X lajków zrobię X".

- Dodatkowe SS'y: 

I tak np w Topce znajduje się Kuba123k, który 03.07.2020 ogłaszał.

[10:13:20] [Render thread/INFO]: [CHAT] [SVip] Kuba123K: •?• Zapraszam do polubienia mojej działki /vw Kuba123K [Jak bedzie duzy przyrost polubien zrobie OX o dużą kwote] •?•

I tak samo sytuacja z dziś- 07.07.2020: [17:07:35] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Gracz] Binladen: za polubienie działki daje 200$ /tpa

• Superka 2

Jestem jak najbardziej za, tylko pytanie - jak zbadać, które like'i są kupne, a które nie? Ok, gdy złapiesz kogoś 'na gorącym uczynku' lub masz dowody na takowe wykroczenie, ale takie coś musiałoby widnieć w regulaminie od nowej edycji, a do tego czasu to, niestety, nie ma jak sprawdzić, które działki są rzetelnie like'owane przez Graczy, a które nie.
Oczywiście, jestem na tak, ale wiem, że doda to sporo pracy Administracji. Z drugiej strony zbalansuje może trochę ekonomię? No nie wiem. Tak czy siak, powodzenia, bo pomysł świetny.

3 godziny temu, Srutulelku napisał:

Jestem jak najbardziej za, tylko pytanie - jak zbadać, które like'i są kupne, a które nie? Ok, gdy złapiesz kogoś 'na gorącym uczynku' lub masz dowody na takowe wykroczenie, ale takie coś musiałoby widnieć w regulaminie od nowej edycji, a do tego czasu to, niestety, nie ma jak sprawdzić, które działki są rzetelnie like'owane przez Graczy, a które nie.
Oczywiście, jestem na tak, ale wiem, że doda to sporo pracy Administracji. Z drugiej strony zbalansuje może trochę ekonomię? No nie wiem. Tak czy siak, powodzenia, bo pomysł świetny.

Wszystkie się nie zbada, tak samo jak kupno VIPA za pieniądze w grze. Jest to zakazane, a jednak niektórzy kupują, bo kto to zgłosi. Ja jestem aby wprowadzić już od tej edycji ten punkt, a graczom na których już są dowody, zmniejszyć polubienia o połowę. Takie jest moje zdanie

Bardzo fajna propozycja, przydałoby się jakoś to zorganizować 😊 Oby udało się coś zrobić w tej sprawie, bo mnie również irytuje takie kupowanie sobie lajków na działkach przez graczy za pieniądze w grze . 

Kolejna sytuacja z dziś: 

[10:34:21] [Render thread/INFO]: [CHAT] [SVip] Kuba123K: Zapraszam do polubienia mojej działki, /vw Kuba123K, z posród tych osób co polubią wylosuje trzy osoby i dostaną /kit svip vip zbroja Losuje: 10:40

Tym razem kupowanie polubień przez konkurs.

Edytowane przez Sadi37

Jestem na  OGROMNE tak!  Wtedy wygrywali by ci którzy naprawdę mają ładną działkę a nie ci którzy więcej wydadzą na polubienia  a tak naprawdę mają domek startowy na działcę.

Jestem na TAK.

Powody: Niektórzy mają rywalizację o like z ładną działkę i to motywacja, aby robić ładniejsze działki. Nagle przychodzi taki co robi konkursy o like czy coś i niektórzy przez to nawet do topki nie mogą się dostać.

imageproxy.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...