Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ZedewyD
Gość

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Wzór:

Nick zbanowanego: ZedewyD
Nick Administratora, który banował: TheRevQ
Długość bana:  do  07.07.2020 18:59
Kiedy to się stało? : 07.07.2020 13:59
Opis sytuacji: Kilka dni temu za zbudowałem maszynę do kopania stone. Zaprosiłem na /pomoc administrację, żeby sprawdzono czy mogę jej użuwać. Otrzymałem zgodę z zastrzeżeniem, że mam być online kiedy jej używam. Tak właśnie jest. Piszę na chacie, jeszcze przebiegam obok moda "nierzywa" żeby pozbyć się nadmiaru wykopanych itemów, nikt mnie o nic nie pyta i nagle ban... Drodzy admini, czujność ale z rozsądkiem proszę.
Screen bana: https://imgur.com/a/WpQGJ1m

Edytowane przez ZedewyD

To, że masz być online, gdy ta maszynka pracuje, nie oznacza od razu, że możesz omijać system AntyAFK. Najlepiej by było, gdyby TheRevQ się jeszcze pod tym wypowiedział.

Edytowane przez Giecio

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Zamiast klikać 2 przycisków, klikam 1 - ot omijanie systemu AFK, który nawiasem mówiąc działa bo gdybym nie ruszał się wcale to bym nie kopał. 
Dlatego właśnie pisałem na /pomoc o ocenę. Przyszłą ocenić [kidmod] jipsyy ale wtedy był też online któryś z administartorów. Nie wiem czy jiipsyy była nadzorowana ale sprawdziła jak to działa. Wszystko pokazałem i wyjaśniłem. I już nie zależy mi na tych 5h bana ale nad jednością decyzji. Bo jak gracz pyta o ocenę (pozwolenie) i ją otrzymuje to nie sprawiedliwie jest go potem banować bez jednego słowa komentarza lub pytania. Jakby nie było jako "helperzy" (administratorzy) stanowicie jakiś autorytet. Wydaję mi się, że otrzymane od was odpowiedzi są "pewne". 

TheRevQ stań w tej maszynie i kop nie ruszając się. Sprawdź sam jeśli nie wierzysz. Zresztą chyba grasz na tyle długo, żeby wiedzieć na co system antyAFK reaguje, a na co nie prawda? A może nie wiecie jak dobry system antyAFK macie 😉
Poza tym obecnie masz [kidmod] podobnie jak jipsy. Ja nie twierdzę, że któreś z was celowo chce mi zaszkodzić bo to byłoby bez sensu - w końcu to tyko gra.
Ale proponuję zapytać jipsyy czy była i czy sprawdzała (na moje zaproszenie - nie próbowałem oszukiwać). Nawet jeśli odgórnie ustalicie, że jednak w takiej formie nie można tego używać to nie widzę problemu, nigdy więcej tego nie użyję.
Natomiast co do bana to się nie zgadzam. Tylko trzeba się wykazać dojrzałością , żeby zaproponować kompromis.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...