Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Podniesienie kary za przeklinanie

jestempierfszy

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): TheWarrior_DK
- Propozycja dotyczy (tytuł): zmienienie przeklinania
- Opis propozycji: za 1 przęklnięcie=10min ban 2-20min 3-30min 4-40min i tak dalej i tak dalej
- Dodatkowe SS'y: ... zbędne

Edytowane przez TheWarrior_DK
bardziej wytłumaczyłem

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

@TheRevQ troche źle wytłumaczyłem chodziło o to żeby za przeklinanie dostawać bardziej większe kary za przęklnięcie 1-10min ban 2-20min ban 3-30min i tak dalej i tak dalej więc źle wytłumaczyłem 😄

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

aby od razu bana? Jestem neutral,

a jak by miało być podniesione to maksymalnie mute na 5min, a poza tym za przeklinanie co to 5 s jest takie cos jak utrudnianie pracy administracji 😛

• Like 1

sygnatura

Jestem na nie, przecież każdemu się zdarzy czasem przeklnąć i co, miałby od razu bana dostać?. Myśle, że kara upomnienia jest wystarczająca.

Przecież za upomnienia są wyciszenia, więc jak ktoś będzie często przeklinał to i tak dostanie muta.

Upo to dobre rozwiązanie jak na ten tryb, nie jesteśmy na survivalu z frakcjami czy tam innymi że są blokowane wulgaryzmy, tylko jest cenzura. Jestem za odrzuceniem propozycji 

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Za przeklinanie jest upomnienie jeśli dany gracz przeklina celowo to można mu nadać mute więc jak dla mnie nie ma sensu podniesienie kary za wulgaryzmy.

Za odrzuceniem 

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Jestem na NIE.

- Odrazu ban za jeden wulgaryzm jest nie na miejscu, aktualny system kar jest dobry i na tą chwilę  nie ma sensu go zmieniać.

𝕛𝕖𝕫̇𝕖𝕝𝕚 𝕜𝕥𝕠𝕤́ 𝕞𝕒 𝕕𝕠 𝕔𝕚𝕖𝕓𝕚𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕝𝕖𝕞, 𝕟𝕚𝕖 𝕫𝕨𝕣𝕒𝕔𝕒𝕛 𝕟𝕒 𝕟𝕚𝕖𝕘𝕠 𝕦𝕨𝕒𝕘𝕚. 𝕡𝕣𝕠𝕤𝕥𝕖

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...