Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kubaa__
Gość

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Witam. Nie wiem za bardzo gdzie można napisać odwołanie się od bana, dlatego piszę je tutaj. Otóż chciałbym odwołać od bana moja kuzynkę... Jej nick to Melani 

Z tego co pamiętam, dostała bana za mk+5 od oldmancats. Odwołuję się za nią, ponieważ nie umie ona mówić w języku polskim ( jedynie po angielsku i hiszpańsku). Pokazałem jej ten serwer, z tego co pamiętam, pod koniec 2019 roku. 

W tym czasie ją z moją siostro zrobiliśmy jej polskie konto, na którym grałem ( Weronka_xD). Później postanowiłem wraz z moją siostrą, zrobić jej jeszcze parę multikont ( taki mini prank). Niestety, zapomnieliśmy z jakimi to się wiąże skutkami. Pewnego razu, połączyliśmy się zdalnie. Ze względu na to że nie mialem ( i nie mam) w tym czasie minecraft, postanowiłem zrobić kolejne konto, zapominając o naszym 'pranku'. Jeden gracz mnie wkurzył więc przeknąłem i dostałem bana ( od razu za mk). Moja kuzynka nie wiedziała co się stało, ale kiedy jej wytłumaczyłem się nieco zdenerwowała. Była też smutna bo lubila tam grać. Nie jestem na nikogo zły, ponieważ wiem, że to tylko i wyłącznie moja wina. Pomimo tego, że minęło już trochę czasu od bana, postanowiłem zawalczyć, żeby mogła jeszcze tutaj grać. Z góry dziękuję i przepraszam za zamięszanie. Życzę miłego wieczoru 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Jestem tutaj w imieniu Melanie 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...