Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Sklep - Opcja Sell All ! / Dla poszczególnych kategorii.

XxRADZIOxX

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): xRadzix
- Propozycja dotyczy (tytuł):  Sklep - Opcja Sell All ! / Dla poszczególnych kategorii.
- Opis propozycji:

A mianowicie chodzi tutaj o dodanie do sklepu dodatkowej opcji sell all.

Która miałaby działać na poszczególne kategorie.

Np taka funkcja przydałaby się bardzo w kategorii Kopalnia.

Dużo osób kopie jest to jedna z najbardziej opłacalnych prac na serverze ponieważ można dobrze zarobić 

na sprzedaży surowców o to stąd się bierze moja propozycja aby ułatwić jeszcze szybsze sprzedawanie tych surowców 

za jednym kliknięciem myszki. Oszczędza to czas i myślę że taki dodatkowy bajer będzie bardzo spoko rozwiązaniem dla tych którzy chcą oszczędzić te nawet kilka minut

na sprzedaży surowców.

Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji.

- Dodatkowe SS'y: BRAK

Przechwytywanie.PNG.b2cb1f45515adb5d207ce85799ca8d3c.PNG

Michotek to nie źle XD

Kilka dni temu była już taka propozycja, niestety została odrzucona. Przekopiuje tutaj po prostu moją opinię na ten temat z poprzedniego wątku, zdania nie zmieniłam.

Cytat

Myślę, że pomysł nie jest najgorszy ale wypadałoby to jakoś zautomatyzować, bo graczom może się ręka niechcący omsknąć co skutkuje usunięciem ważnych itemków i będzie płacz. Więc jestem neutralna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...