Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Jedna nagroda za /zadania

Kosierski

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Kosierek
- Propozycja dotyczy (tytuł): jedna nagroda za /zadania
- Opis propozycjiWitam osoby, które czytają moją propozycje. Chodzi mi o to, żeby te /zadania po prostu były uczciwe, bo niektórzy np. jak zrobią trzecie zadanie

to mogą dostać magiczną skrzynkę i sprzedadzą ją za 20000$ ponieważ po tyle chodzi a niektórzy zrobią np. 6 zadań i dostaną tylko pieniądze na przykład zawsze

z każdego po 1500$ (tak jak w moim przypadku) i zarobią razem 9000$, czyli podsumowując zrobili więcej zadań od tego co zrobił jedno/dwa a i tak dostali MNIEJ.

Dlatego chciałbym wam zaproponować jedną nagrodę za wykonanie jakiegoś zadania z /zadania. Oczywiście nie będzie to wyglądało tak, że za każde zrobione

zadanie będzie się dostawać tylko od 1000$  do 5000$ tylko, że np. 

1 zadanie -> (tylko jedna nagroda do wylosowania) [Losowy cenny przedmiot]

2 zadanie -> (tylko jedna nagroda do wylosowania) [1000$ - 5000$]

3 zadanie -> (tylko jedna nagroda do wylosowania) [magiczna skrzynka]

4 zadanie -> (tylko jedna nagroda do wylosowania) [losowa główka moba]

itd...
- Dodatkowe SS'y: https://imgur.com/LWLvt7I

@Sadi37Tylko że niektórzy własnie na tym zarabiają jak mają farta do dropania magicznych skrzynek a nie hajsu.

@czekoladowe0 Tak jakby moja propozycja jest z sensem, ponieważ te losowanie w /zadania są beznadziejne i jak dla mnie "ustawione".

Edytowane przez Kosierek
Wyjaśnić coś trzeba graczom..

Jestem na TAK. ponieważ robie w ciul trudne wyzwanie i co i dostaje 500$ dla mnie to jest irytujące więc  fajnie jakby  na zadaniach były te same nagrody tylko bez kasy

• Superka 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Gdyby każdy dostawał praktycznie identyczny przedmiot z danego questa to dzienne zadania straciłyby sens, kluczem jest w nich losowość i szczęście. Oczywiście na NIE

• Superka 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Mam strasznie mieszane uczucia co do tej propozycji. W pełni zgadzam się z @Lukaszenko69, oraz z mojej strony chciałabym dodać, że jeżeli każdy gracz dostawałby to samo, niektóre przedmioty mogłyby stracić na swojej wartości, co byłoby poniekąd sprzeczne z ideologią tej propozycji, bo z tego co zrozumiałam- rozchodzi się o pieniążki.  Z drugiej strony tak jak napisałeś- system może być strasznie niesprawiedliwy, co prowadzi do frustracji części graczy. Naprawdę nie mogę zdecydować się na swoje stanowisko, więc tym razem pozostanę neutral.

Pozdrawiam, kalafiory

• Superka 1
  • Przytulas 1

image.png

mrozi🥶

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...