Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ntqe

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Nicetryeveryone

osoby oskarżonej: MATIX0Q
Miejsce wydarzenia: nasz ulubiony najlepszy freebuild w polsce
Data i godzina wydarzenia: 2020-06-30_21_47_36 <- tak jest w Ss
Opis sytuacji: zwróciłem mu grzecznie uwage [już nie pamietam za co] a on mi takie rzeczy na pv pisze 😧

Dowody: Ojj tak byczq +1

2020-06-30_21_47_36.thumb.png.26fd885bd08043f3d7ce2f3f71239368.png

sygnatura

8 minut temu, kalafiory napisał:

Póki co wypowiedzieć się nie mogę, bo jak napisała @ekodiesel, załącznik z dowodem nie działa.

12 minut temu, ekodiesel napisał:

obawiam się, że link nie działa

Wstawie załącznik 2 raz2020-06-30_21_47_36.thumb.png.a99070e48fe8383c3f2934999b9d14b2.png

sygnatura

@TheWarrior_DK myślę, że te upo od jipsyy było za wcześniejsze wulgaryzmy napisane na chacie globalnym przez tego osobnika, ponieważ:

1. Gracz, który obraża innego gracza może być ukarany dopiero jak ktoś zgłosi taką obrazę a na zdjęciu widzimy,

że najpierw było "upomnienie" a potem zgłoszenie,  (obraza była na PW, więc tylko on mógł to zgłosić 😉)

2. jak już ma zostać ukarany to dostanie za Obrazę gracza a nie za Wulgaryzm.

Więc przechodząc do odpowiedzi, jeśli gracz po zgłoszeniu nie został ukarany to jestem ZA UKARANIEM GRACZA

17 godzin temu, Kosierek napisał:

@TheWarrior_DK myślę, że te upo od jipsyy było za wcześniejsze wulgaryzmy napisane na chacie globalnym przez tego osobnika, ponieważ:

1. Gracz, który obraża innego gracza może być ukarany dopiero jak ktoś zgłosi taką obrazę a na zdjęciu widzimy,

że najpierw było "upomnienie" a potem zgłoszenie,  (obraza była na PW, więc tylko on mógł to zgłosić 😉)

2. jak już ma zostać ukarany to dostanie za Obrazę gracza a nie za Wulgaryzm.

Więc przechodząc do odpowiedzi, jeśli gracz po zgłoszeniu nie został ukarany to jestem ZA UKARANIEM GRACZA

On Powyzywał 2 osoby wiec napisałem "spokojnie ;)" potem napisal mi na pv wiadomo co

Edit: za to wyzywanie dostal upo od jipsyy

Edytowane przez NiceTryEveryone
Poprawka
  • Like 1

sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...