Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Logowanie premium

dobromila

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick: dobromila

- Propozycja dotyczy:  logowania premium

- Opis propozycji: Cześć, mam propozycję dotyczącą logowania premium, moim zdaniem jest ona przydatna i nie wiem czemu przez tyle lat jej nie dodaliście.

- Dodatkowe SS'y: - brak

Jak to się ma do bezpieczeństwa? Nie da się tego obejść jakoś? Ja profilaktycznie na nie, wpisanie hasła raz dziennie to nie problem, a chociaż mam pewność że jestem chroniony. 

25 minut temu, Sadi37 napisał:

Jak to się ma do bezpieczeństwa? Nie da się tego obejść jakoś? Ja profilaktycznie na nie, wpisanie hasła raz dziennie to nie problem, a chociaż mam pewność że jestem chroniony. 

Właśnie jest to bardziej bezpieczne niż logowanie się normalnie, przy każdym wycieku będą mieć twoje hasło, a jedyne "obejście" tego, to jest zalogowanie ci się na premkę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...