Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wagonik ze skrzynką

Ntqe

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick: NiceTryEveryone
- Propozycja dotyczy: Pewnej modyfikacji craftingu związaną z Wagonikami ze skrzynką
- Opis propozycji: Dzień dobry wszystkim, przydarzyła mi się próba użycia "minecart with chest", w pełni scraftowana przeze mnie, lecz jest on zablokowany. Chciałbym by możliwość stworzenia tego wagoniku była zablokowana, lub dodana w działce z ograniczeniem 1.

P.S. Zakładam że wagonik z piecem tez nie działa
- Dodatkowe SS'y: Ojj nie byczq -1

sygnatura

9 godzin temu, NiceTryEveryone napisał:

lecz jest on zablokowany. Chciałbym by możliwość stworzenia tego wagoniku była zablokowana

No przecież już jest zablokowana.

Niestety raczej nie zostanie odblokowana.

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

12 godzin temu, nabdia napisał:

Zablokowana jest ona z jakiegoś powodu, zgadnij jakiego 😙🙂.

No takiego że jakieś cwaniaczki kopiowały sobie tym itemy, a właściciel serwera zamiast to naprawić wolał całkiem wyłączyć możliwość stawiania wagoników ze skrzynką, lejem i piecem, przez co uwalona jest masa ciekawych mechanizmów i automatycznych farm. Za przyjęciem, aczkolwiek wątpię żeby doszło do czegoś innego niż wyłączenie tego w craftingu.

9 godzin temu, Lukaszenko69 napisał:

No przecież już jest zablokowana.

Niestety raczej nie zostanie odblokowana.

chciałbym podkreślić moje słowa STWORZENIA

sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...