Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

TheWarrior_DK

jestempierfszy

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: TheWarrior_DK
Nick Administratora, który banował: TheRevQ
Długość bana: 10dni
Kiedy to się stało? : 20:55 2020-06-30
Opis sytuacji: No to zostałem przeniesiony do Sprawdzarki i nie wiem za co i tam jak zwykle przesłuchanie trwa i TheRevQ pytał sie czy coś mi pomaga i powiedziałem że tak i spytał sie co to takiego jak to pomaga jest to mod guns na bronie i nie wiedziałem że to cheaty i przysięgam nie grałem na forge 1.12.2 nigdy nawet nie wiedziałem że można grac na forgach i tylko na 1.12.2 grałem bo nie wiedziałem że mi  zadziała inna wersja zdaje sobie z tego sprawe że jest napisane tak czy tak w regulamine przysięgam nie grałem na tym forgu na serwie tylko jak tam sobie fabułke lekką robie no i TheRevQ dał mi bana i zdaje sobie sprawe że nawet nie świadome posiadanie  cheata jest karalne
Screen bana: ...

2020-06-30_21.03.33.png

• Haha 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

13 minut temu, TheRevQ napisał:

Zapytałem się Ciebie co to jest. Powiedziałeś, że usuwa Ci to opóźnienie strzelając z łuku. Miałeś zainstalowany silnik modyfikacji na wersję 1.12.2, czyli na wersję, z której można wejść na serwer. Powiedziałeś "dzięki temu można spamić z łuku". Uznałem, że jest to cheat, który ułatwia rozgrywkę na PvP. Za odrzuceniem odwołania. Odczekaj karę i wracaj do gry!
PS. Najbardziej niezadowolony jestem z tego, że źle wpisałem powód, sorki 😞 

TheRevQ nie o to chodzi Chodzi o to że ten mod daje pistotelty ty to źle zrozumiałeś moge ci filmik wysłać co to daje @TheRevQ ja nie kłamie źle to zrozumiałem

Edytowane przez TheWarrior_DK

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Ja jestem za odrzuceniem odwołania. Cheat to cheat więc ban musi być. Chyba nie mam co tu więcej tłumaczyć bo TheRevQ wszystko dobrze wytłumaczył. 

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...