Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowa opcja w /sklep

Frandek_

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Frandek

Propozycja dotyczy: Nowa opcja w /sklep

Opis propozycji: Witam, propozycja nie będzie długa. Pomyślałem aby dodać nową opcję w /sklep jaką jest sprzedaż wszystkich itemów z danej kategorii, np. wchodzę w kategorię ,,Kopalnia" i w rogu pokazuje mi się opcja ,,Sprzedaj wszystko z kategorii Kopalnia z EQ!". Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie. Pozdrawiam.

Dodatkowe SS'y: Zbędne

Edytowane przez Frandek

imageproxy.png

Moim zdaniem jest to dobry pomysł, tylko należałoby to jakoś oddzielić, aby nie było sytuacji, że ktoś przypadkiem sprzedał wszystko i domaga się zwrotu.

Pozdrawiam i miłej nocy życzę~ kalafiory

image.png

mrozi🥶

Myślę, że pomysł nie jest najgorszy ale wypadałoby to jakoś zautomatyzować, bo graczom może się ręka niechcący omsknąć co skutkuje usunięciem ważnych itemków i będzie płacz. Więc jestem neutralna

12 godzin temu, ekodiesel napisał:

Myślę, że pomysł nie jest najgorszy ale wypadałoby to jakoś zautomatyzować, bo graczom może się ręka niechcący omsknąć co skutkuje usunięciem ważnych itemków i będzie płacz. Więc jestem neutralna

W sumie można temu zapobiec dodając ekran z potwierdzeniem chęci sprzedaży wszystkiego
Na tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...