Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ameliucci

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Ameliucci

Nick administratora,który zbanował: krzyychu

Długość bana: 10 dni

Kiedy to się stało: Dzisiaj tj. 26.06.20 godzina 23:43 + -

Opis sytuacji: Witam serdecznie. Piszę w imieniu  młodszej siostry,która została zbanowana za posiadanie moda minimapy. Weszłyśmy na ts i rozmawiałyśmy z moderatorem,zapytano ją czy posiada cheaty i czy chce się przyznać. Oczywiście odpowiedź brzmiała,że nie, ponieważ nie wiedziała,że posiadanie moda minimapy,który tj wynika z późniejszej treści tego odwołania jest zabroniony. Rozumiem,że jest to zabronione,ale swoje odwołanie uzasadnie tym, iż nie wiedziała nawet ona w jaki sposób ją uruchomić i klikała tylko 2 razy na aplikację,która rzecz jasna nie działała,młoda nie ma pojęcia o takich rzeczach,ponieważ jakiekolwiek teksturpaki instaluje jej ja. Jest ona młodym graczem i również nie zdawała sobie sprawy,że akurat ten mod jest zabroniony na Waszym serwerze. Oczywiście teraz niedziałający mood został usunięty. Proszę o anulowanie bana i pozytywne rozpatrzenie naszej sprawy. 

Screen bana: https://imgur.com/jb9jhSE?fbclid=IwAR3dcKVOodggTi3d-neI8k8jRI_3ZG2BlKtLXHlTyUB8ty9gb_H9xCHqGgQ

Jestem za skróceniem kary do 3 dni i oddaniu pieniędzy oraz innych rzeczy. Jeżeli rzeczywiście nie dało się włączyć minimapy to jaki mamy dowód, że jest to cheat. Pytaniem zasadniczym jest tylko to czy miała ona jedną z niedozwolonych modcyfikacji czy zwykłą minimapę. Tylko modyfikacje do niej są zabronione, a ona sama nie jest. Jestem za skróceniem bana, a nie usunięciem, ponieważ muszą i tak z tego wynikać jakieś konsekwencje. 

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Jestem za skróceniem kary do 3dni. tak jak to @KKirito Napisał jednak to cheaty. Nie wiedziała o tym a co jest w regulaminie? 1.Nie przeczytanie regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Jak dostaniecie un bana. to z strony adm fajnie by było jakbyście zrobili jak napisał @KKirito

• Przytulas 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...