Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowe opcje na /targ panel

ZOORQ_

Wyróżnione odpowiedzi

Zwycięzca

- Twój nick (z serwera): ZOORtheKID
- Propozycja dotyczy (tytuł): Nowe opcje na /targ panel
- Opis propozycjiOkej więc proponuje aby na /targ panel została dodana opcja pozwalająca sprawdzić: Jakie przedmioty nam się sprzedały, w jakiej ilości oraz ile łącznie dziś zarobiliśmy z targu. Oczywiście, można zresetować licznik o 24:00 ale byłoby to po prostu łatwiejsze. Druga sprawa, dodanie wykresu [Mam nadzieję, że da się coś takiego zrobić, chociaż już nie raz mnie zaskoczyliście np. autofarmami] który pokazywałby nam zarobki z targu [dzienne] przez okres na przykład ostatniego tygodnia. Tak jak wcześniej da się to zrobić, zapisując np ile dziś zarobiliśmy z targu o ile 1 "sprawa" zostanie wprowadzona. Znowu powiem że byłoby to łatwiejsze w użyciu oraz mogę się założyć, że nie jeden gracz by z tego korzystał. Wiem, że niektórzy przyczepią się że kiedy wystawiamy np. 37 diamentów i zostanie nam powiedzmy 12 to można to policzyć bardzo łatwą matematyką, ale propozycja powstała w celu lekkiego udogodnienia dla graczy 😉
- Dodatkowe SS'y: Nope

Edytowane przez ZOORtheKID
  • Like 1

Drogi @ZOORtheKID propzycja jest fajna nie najgorsza ale też nie najlepsza ponieważ patrzysz za ile wystawiłeś te rzeczy i na kartce zapisujesz chyba że chodzi o sklep taki jaki na działkach jest to sie przyda. Jestem na lekkie tak ale nie neutral @Lukaszenko69 mnie przekonał. Pozderki

Edytowane przez TheWarrior_DK
  • Like 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Faktycznie można by to udoskonalić, ponieważ wiem z własnego doświadczenia, że gdy wystawiamy kilkadziesiąt itemów na targ, to nie do końca jesteśmy w stanie sobie przypomnieć co się sprzedało i na co jest większy popyt. Oczywiście można robić też ss, lecz nie zawsze będzie się o tym pamiętać... Jestem na TAK 

• Like 2

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

• Administrator
Admin

Propozycja została zaakceptowana!

Jeżeli uda się wprowadzić, to dodatek ten będzie wdrożony na serwer

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...