Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Poprawki na /warp parkour

ZOORQ_

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): ZOORtheKID
- Propozycja dotyczy (tytuł): Poprawki na /warp parkour
- Opis propozycjiDużo osób na /warp parkour przechodzi parkour hard na potkach takich jak speed II lub Jump Boost II [Częściej speed]. Proponuje wprowadzenie czegoś takiego aby na terenie /warp parkour nie działały żadne efekty. Po prostu byłyby usuwane. Wtedy można byłoby naprawdę zobaczyć kto jest najlepszy w parkour, a nie kto jest bogatszy i kupi lub zrobi potki  [Na początku edycji potki są bardzo drogie ze względu na blaze rody w craftingu brewing stenda, jak i blaze powder potrzebny do zasilenia go].
- Dodatkowe SS'y: Nope

jestem na tak Powody:
1.no to tak naprzykład ktoś jest pro prakour i robi w 80sec a ci na potach nie pamięta
2.tu chodzi o skilla nie o bogactwo
3.jak ma sie wszystkie boosty i wgl to pijesz i robisz w nie wiem ile?

• Like 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

• Admin Forum
Admin Forum

Jestem na Tak! Będzie wtedy sprawiedliwiej oraz bardziej uczciwe 😁

• Superka 1

Również jestem na tak! Uważam,  że aby rywalizacja była sprawiedliwa, należy posiadać takie same szanse, więc propozycja bardzo przypada mi do gustu.

Miłego dnia życzę, kalafiory

image.png

mrozi🥶

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...