Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

SnajpereeQ

SnajpereeQ
Gość

Otrzymałeś 10% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Dzień dobry, dostałem bana za nic, ponieważ zdaniem moda aukrzychu i TheRevQ- on mnie sprawdzał... ,,biłem się dziwnie, bo mnie obserwowali''. Zbanowali mnie bezpodstawnie, ponieważ aukrzychu stwierdził, że mam autohotkeya i niby używałem go jako clicker. Lecz przed sprawdzaniem poszedłem 5 minut zw bo miałem obiad, lecz oni stwierdzili, że mogłem w tamtej chwili usunąć ten bind na autohotkeyu. Jest to bardzo dziwne, ponieważ taki aukrzychu nawet nie sprawdził mi żdanych logów, a wystarczyło wejść tylko w właściwości i pisałoby kiedy ta aplikacja była odpalona... Mam nadzieję, że dostane unbana a oni dostaną degrada, ponieważ taki TheRevQ nawet nie umiał sprawdzić i gdy rozmawiałem z aukrzychu to TheRevQ powiedział, że mam bana i od razu mnie zbanował... Moim zdaniem ban za nic, ponieważ zbanowali mnie bezpodstawnie bo ja rozmawiałem z aukrzychu a nie z TheRevQ. Aukrzychu powinien mi sprawdzić logi, jeżeli używałem autohotkeya... no sorry ale taka prawda, ja nie jestem 12 letnim dzieckiem, którym się przyznam, że coś mam, jeżeli tego nie mam. Ja takie rzeczy ogarniam typu logi, właściwości, więc nie rozumiem dlaczego on mi tego nie sprawdził. PS. JESTEM DOBRYM GRACZEM PVP BO GRAM NA SERWERACH TYPU MEDIUMHC/HARDCORE NA PACZCE BLAZINGPACK. 
DZIĘKUJĘ I MAM NADZIEJE, ŻE DOSTANĘ UNBANA A ONI DEGRADA.

Edytowane przez SnajpereeQ
  • Superka 1

Procedura sprawdzania została rozpoczęta, ponieważ po obserwacji Administracji sposób, w który się biłeś był bardzo podejrzany. Tuż po Twoim wejściu na ts3 @TheRevQ poinformował mnie, że poszedłeś sobie na "obiad", co trwało 5 minut. Wydało mi się to bardzo dziwne, że akurat przed sprawdzaniem musiałeś sobie pójść. Po chwili sprawdzający Cię Administrator poinformował mnie o tym, że znalazł u Ciebie AutoHotkey, czyli program, przy pomocy którego w bardzo prosty sposób mogłeś ustawić różnorakie makra. Próbowałeś mi wmówić, że program umożliwia Ci ustawienie makr tylko na klawiaturze, co było kłamstwem, co Ci od razu udowodniłem. Nie widzę powodu, dla którego miałbyś zostać odbanowany bo:

- Posiadałeś na pulpicie program, o który byłeś podejrzany;

- Okłamałeś Administracje;

- Miałeś 5 minut na zrobienie czego Ci się żywnie podobało.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...