Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Historia Licytacji

Ntqe

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): NiceTryEveryone
- Propozycja dotyczy (tytuł) Historia Licytacji
- Opis propozycji:  Dzień dobry wszystkim mam do zaproponowania nową funkcję systemu licytacji, a konkretnie jej historii. Zastosowanie by ułatwiło graczom rozgrywkę. Chciałbym więc zaproponować nową komendę /lic historia - pokazywała by ona po ile się sprzedał jego produkt gdy go nie było, przykładowo: Gracz wystawił produkt o godzinie 9:15 Poszedł zjeść śniadanie, więc wyszedł z gry, a wtedy został kupiony jego produkt. Wtedy taki gracz mógłby wejść ponownie na serwer wpisałby komendę i zobaczył swoją historię 3 ostatnich produktów. jakby skierował na nie myszkę zobaczyłby cenę, produktu, ilość oraz kto ten produkt kupił.
- Dodatkowe SS'y: Uznaje za zbędne

// tak jak to użytkownicy wyżej napisali właśnie więc powiedzmy chcesz wystawić 6/3/3 kilof i wywala ci światło i co wtedy zrobisz coś nie zrobisz jestem za odrzuceniem -  można jeszcze ustalić że to jest historia SPRZEDANYCH LICYTACJI

Edytowane przez NiceTryEveryone
odpowiedź nie rozumiem Jak Giecio

sygnatura

48 minut temu, nabdia napisał:

Ale jeśli wyjdziesz z servera mając wystawiony przedmiot na lic on ci zniknie i go nie odzyskasz, za odrzuceniem 

Jesli ktoś kupi dany przedmiot to nie

Prosimy o wpisywanie odpowiedzi na cytaty POD nimi. W ponownych przypadkach można to będzie uznać za off-topic i dostać za to procenty. //Giecio

Edytowane przez Giecio

sygnatura

tak jak to użytkownicy wyżej napisali właśnie więc powiedzmy chcesz wystawić 6/3/3 kilof i wywala ci światło i co wtedy zrobisz coś nie zrobisz jestem za odrzuceniem 

Edytowane przez zienteKK

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Jestem na neutral. @Dreamdobrze prawi. Z pewnością sprawi to dużo roboty administracji odpowiedzialnej za wprowadzanie nowości. Myślę, że nie ma się do czego przyczepić w aktualnym systemie licytacji.

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...