Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Informacja usunięcia targu

WitajWStrefieWojtmar

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): jan
- Propozycja dotyczy (tytuł): Informacja o usunięciu targu.
- Opis propozycji:  Witam, zdarza się nie raz że bez uprzedzenia targi są usuwane a my nie jesteśmy o tym poinformowani a potem dzieją się takie sytuacje gdzie nie zdążymy zabrać itów z targu i giną one na zawsze dlatego moja propozycja polega na dodaniu na chacie takiej "przypominajki" która wyświetlała by się na chacie i było by tam napisane "Twój targ zostanie usunięty za 1 godzinę zabierz itemy z targu!" albo "Uwaga masz ostatnie 3 minuty na zabranie itemów z targu, inaczej zostaną one usunięte razem z targiem!"
- Dodatkowe SS'y2020-06-13_17_56_46.thumb.png.276d466514c7b84e4aa3b4561559a02f.png

Vw T4 GIF by Vee Dub Transporters - Find & Share on GIPHY

• Admin Forum
Admin Forum

Jestem na tak. 

Wchodząc na serwer pojawia się już komunikat, że ma się ostatnie 3 minuty na zabranie itemów z targu, jednak tak jak napisała wyżej @oldmancats mogłyby one pojawiać się częściej lub być  bardziej widoczne. Również posiadam swój targ i nie raz prawie straciłam itemy.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...