Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

misiu8221

misiu8221

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: misiu8221
Nick Administratora, który banował: zientekk
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): realcraft.pl
Długość bana: nie wiem
Kiedy to się stało? : 4-5 czerwca 
Opis sytuacji: dostałem 3 dniowego bana więc stworzyłem sobie multikonto (za każdym razem banowali  moje multikonto) czy ja już nigdy nie będę mógł grać w realcrafta obiecuje że już nie będę skamował i nie bede zakładał multikont.
Screen bana [niewymagane]: image.thumb.png.491fb2b98fee9d1f18a93fbf5fa8906f.png

Zgodnie z naszym regulaminem możesz posiadać tylko jedno konto. Po otrzymaniu blokady za oszustwo podczas handlu powinieneś odbyć 3 dniowego bana i wrócić do gry. Tworzyłeś MultiKonta by uniknąć kary i pograć na serwerze, jest to niedozwolone i mówi o tym 39 punkt taryfikatora. Po 5 MultiKontach otrzymałeś blokadę na adres IP. 
Ja zrobiłem wszystko co do mnie należy i nie wydaje mi się, żebym w którymś momencie przesadził z karą, o Twoim UnBanie zadecyduje opiekun sekcji unbanów.

spacer.png     

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...