Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

panidobanilolXD

panidobanilolXD
Wiadomość dodana przez berkowskyy

Otrzymujesz ostrzeżenie za niestosowanie się do tematu wątku, jak i do wzoru odwołania.

Wzór tematu, jak i odwołania znajdziesz tutaj --> klik

Temat wątku zmieniony przez Administratora.

Wyróżnione odpowiedzi

Przepraszam  za moje Multi Konto. Bardzo mi głupio. (przepraszam że poprawiam, ale moje mk to "Hadzia_Badzia750", a dominiczeq335 to moja siostra grająca razem ze mną) oscamowałem typa na 200k uddam mu te pieniądze, tylko że przelałem je na mk mojej siostry "halyna" więc musielibyście odblokować oba konta albo jedno "panidobanilolXD" abym na tym koncie się pomęczył i swoją pracą oddał mu te pieniądze. Przepraszam za kłopot bardzo żałuję mojego czynu.

Z tego co mi się wydaje, jeden z naszych Moderatorów zajął się tą sprawą pod takim względem, że odebrał pieniądze na tym koncie, na którym znajdowała się skradziona kwota.

Jeżeli nie jest to Twoje MK, tylko konto rodzeństwa, musisz się wpisać w listę współdzieleń (kliknij tutaj).

Do czasu, aż zgłoszenie nie zostanie zaakceptowane, nie mogę przyjąć odwołania od blokady. Do poinformowania mnie pod tym wątkiem, czy współdzielenie zostało zaakceptowane, masz czas do soboty do godziny 12:00, inaczej to odwołanie zostanie odrzucone i najwyżej napiszesz je ponownie w momencie zaakceptowania zgłoszenia.

Pozdrawiam.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...