Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Teleportacje

Kondeusz
Wiadomość dodana przez Gangsta_

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Temat wątku zmieniony przez Administratora.

Wyróżnione odpowiedzi

Czy aż tak trudno dostosować się do wzoru? Przecież wszystko jest podane jak na tacy...

Co do propozycji to jestem na tak, także odczuwam skutki braku możliwości teleportacji do innych graczy w niektórych miejscach.

• Superka 1

Seignor, sachiés qui or ne s'en ira En cele terre ou Deus fu mors et vis Et qui la crois d'outremer ne prendra A paines mais ira en paradis. Qui a en soi pitié ne remembrance Au haut Seignor doit querre sa venjance Et delivrer sa terre et son pas.

Second-Crusade.jpg

pozytyw, powody wyżej.

"Żyj według życiorysu, jaki chciałbyś sobie napisać."

Jestem na neutral. Na początku istnienia serwera była taka opcja i miało miejsce bardzo dużo oszustw, takich jak zrzucanie kogoś na /warp s z wieży o wysokości 100 kratek. Nie mnie jednak wprowadzenie tego tylko dla znajomych wydaje się rozsądnym pomysłem.

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

3 godziny temu, Dream napisał:

Jak dla mnie mimo wszystko to zły pomysł można tak czy tak na szybko zostać czyimś znajomym i jak ktoś chce kogoś oszukać to go oszuka 

Jestem na nie może ktoś mnie przekona 😄 

Przekonuje 😄 Teleportacja powinna być możliwa bo rozgrywka nie sprowadza się tylko i wyłącznie do siedzenia na działce. 

@Lukaszenko69co do oszustw to można tylko powiedzieć,że odbywały się przez naiwność graczy bo teksty typu "kto chce diaxy /tpa" nie przekonują ani trochę.

Serwer daje nam dosyć widoczne ostrzeżenie na jakiej mapie aktualnie przebywa gracz podczas teleportacji. Można by jedynie zmienić kolor na czerwony by dane ostrzeżenie było jeszcze bardziej widoczne. 

@Szymek507 jasne jestem za udoskonaleniem tego jeżeli miałoby to być wprowadzone. Nie info typu uważaj gracz znajduje się na mapie 'mapa' tylko konkrety : na mapie 'surowcowej' 'nether' 'end'

Pozdrawiam

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...