Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Saldo offline

Lensu_

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: Lensu_
Miejsce występowania bugu: Serwer MC
Opis problemu: Witam, z nieznanych mi przyczyn posiadam dług offline, który uniemożliwia mi zarabianie na targu, a także straciłem przez niego mnóstwo pieniędzy za przedmioty sprzedawane na targu. Proszę o wyciągnięcie z logów kwotę jaką powinienem otrzymać za przedmioty sprzedane na targu od momentu jego założenia aż do 18.05 oraz anulowanie długu około  600k, ponieważ nie wynika on z mojej winy pozostałej ilości . Ponadto proszę o pomniejszenie wypłaty należnych mi środków o około 700k, ponieważ jeden z administratorów w czasie sprawdzania tej nieprawidłowości kupił przedmiot w tej kwocie. 
Dodatkowe SS'y [niewymagane]: Brak dostępu do informacji z poziomu użytkownika

• Thinking 1

2.png

Aktualnie nie posiadam skupu, jednak przez pewien czas posiadałem skup kwarcu oraz bloków. Była to dość spora ilość nie mniej posiadałem odpowiednie aktywa, aby zostały pobrane z mojego konta. Dodatkowo były one pobierane bez przeszkód z mojego konta. 

2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...