Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

nowa mapa hide and seek

fifi14
Wiadomość dodana przez Gangsta_

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

mój nick (z serwera) fifi 14

prpozycja dotyczy ( tytuł):  nowa mapa hide and seek

opis propozycji: moglibyście ją dodać ponieważ czasami gracze nie mają co robić. taka mapa mogłaby sie rozgrywać co naprzykład pół godziny i trwać 15 minut. Za każdą wygraną runde można by było otrzymywać jakąś ilość pieniędzy. byłaby to bardzo fajna opcja, dla zabicia czasu i dla graczy którzy sie nudzą.

dodatkowe SS,y: niepotrzebne

Edytowane przez fifi14

@nabdia wiem że nie jest to serwer z minigrami. więc jeśli ci sie nie podoba to nie musisz nic pisać. Bo PVP też sie zalicza do minigier. Pisze do administracji i może to uwzględnią. a jeśli ci sie nie podoba to wcale nie musi. Jest to spoko opcja według mnie

PS. nie szukam sposobu na darmowy hajs

z góry dziękuje

Edytowane przez fifi14

6 minut temu, nabdia napisał:

Za co dziękujesz xD ? Mhh ... Po to jest opcja komentarzy, aby gracze mogli wyrazić swoją opinię na temat danej propozycji 🤷

dziękuje bo moge.  napisałem ci że PVP zalicza sie do minigier więc chciałem napisać swoją propozycje 

Edytowane przez fifi14

16 minut temu, nabdia napisał:

Hmm... Wydaje mi sie, że na każdym serverze freebuilt jest pvp xD, może i zalicza się, ale co ma jedno do drugiego ? Piszesz o grze w chowanego, a nie pvp 🤷. Rozumiem, że chodzi ci o to, że napisałam ,,To nie jest server z mini grami" lecz dużo osób nie uważa pvp za mini grę tylko tryb pvp. Pozdrawiam, i już nie odpisuje ci bo nie ma to sensu wyraziłam swoje zdanie, ale ty tego nie akceptujesz i się mnie czepiasz, że skoro mi się nie podoba to po co piszę opinie  xDD.

sory ale jest to pierwszy serwer freebuild na którym gram więc nie znam sie zbyt ale wydawało mi sie że skoro PVP zalicza sie do mini gier to można by było dodać. Wiem że to nie serwer z minigrami. ale to że nie grałem nigdy na freebuildzie to widzisz XDD 

Polecam przed napisaniem propozycji zapoznać się z Czarną Listą Propozycji ---> KLIK

Nowe tryby [Na naszym serwerze inne tryby się nie przyjmują, jeżeli stwierdzimy, że będzie potrzeba - wprowadzimy, lecz chwilowo takiej potrzeby nie ma]

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Propozycja została odrzucona!

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...