Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Serwer Discord (konkretne argumenty)

han005

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Han005
- Propozycja dotyczy (tytuł): Utworzenie serwera Discord
- Opis propozycji: Discord to bardzo uniwersalne narzędzie a po ostatnich aktualizacjach  może bardzo pomóc :

-Discorda nie trzeba instalować tak jak ts3 co przyśpiesza sprawdzanie (miałem taką sytuacje że nie miałem ts3 a byłem sprawdzany i miałem 15 minut na wejście na ts3 a pobierało mi się to 2 godziny i dostałem bana, bana dostałem bo miałem laga i wisiałem w powietrzu a admin uznał to za cheaty)

-Nowa aktualizacja umożliwia udostępnianie ekranu na serwerach (co też ułatwia sprawdzanie, nie jestem pewny bo z ts3 rzadko korzystam ale nie widziałem żeby ts3 miał taką opcje )

-Discord pobiera się szybciej i jest łatwiejszy do ogarnięcia

-Na serwer Dc można dodawać wszelkiego rodzaju boty (można robić własne boty) co w bardzo dużym stopniu ułatwia komunikacje i zarządzanie serwerem
- Dodatkowe SS'y: Nie rozumiem jakie ss'y mam tu wstawić, jeśli uzyskam odpowiedź na pewno je wstawie

• Administrator
Admin

W dniu 16.01.2020 o 20:34, PWWP napisał:

- Stworzenie serwera Discord [Aktualnie posiadamy już komunikator głosowy TeamSpeak3 i nie jest wymagane zakładanie nowego]

• Superka 1

DP3Woc2.png

Miałem nadzieje że moja argumentacja was przekona

Mam pytanie : Czy ty to w ogóle przeczytałeś czy tylko to wkleiłeś 

Wątpie że była już  propozycja odnośnie Discorda przed moją po  najnowszej aktualizacji która dodała udogodnienia wymienione wyżej

• Administrator
Admin

Propozycja została odrzucona!

TS3 jest tym komunikatorem, który odpowiada Administracji pod względem wyglądu, funkcjonalności i permisji. 

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...