Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Serwer Discord (konkretne argumenty)

han005

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Han005
- Propozycja dotyczy (tytuł): Utworzenie serwera Discord
- Opis propozycji: Discord to bardzo uniwersalne narzędzie a po ostatnich aktualizacjach  może bardzo pomóc :

-Discorda nie trzeba instalować tak jak ts3 co przyśpiesza sprawdzanie (miałem taką sytuacje że nie miałem ts3 a byłem sprawdzany i miałem 15 minut na wejście na ts3 a pobierało mi się to 2 godziny i dostałem bana, bana dostałem bo miałem laga i wisiałem w powietrzu a admin uznał to za cheaty)

-Nowa aktualizacja umożliwia udostępnianie ekranu na serwerach (co też ułatwia sprawdzanie, nie jestem pewny bo z ts3 rzadko korzystam ale nie widziałem żeby ts3 miał taką opcje )

-Discord pobiera się szybciej i jest łatwiejszy do ogarnięcia

-Na serwer Dc można dodawać wszelkiego rodzaju boty (można robić własne boty) co w bardzo dużym stopniu ułatwia komunikacje i zarządzanie serwerem
- Dodatkowe SS'y: Nie rozumiem jakie ss'y mam tu wstawić, jeśli uzyskam odpowiedź na pewno je wstawie

W dniu 16.01.2020 o 20:34, PWWP napisał:

- Stworzenie serwera Discord [Aktualnie posiadamy już komunikator głosowy TeamSpeak3 i nie jest wymagane zakładanie nowego]

• Superka 1

DP3Woc2.png

Miałem nadzieje że moja argumentacja was przekona

Mam pytanie : Czy ty to w ogóle przeczytałeś czy tylko to wkleiłeś 

Wątpie że była już  propozycja odnośnie Discorda przed moją po  najnowszej aktualizacji która dodała udogodnienia wymienione wyżej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...