Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zniknięcie jajka smoka

Sadi37

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: Sadi37
Miejsce występowania bugu: Moja działka
Opis problemu: W dniu wczorajszym (16.05) miałem na działce jajko smoka, kupione w dniu wejścia kresu za 4mln na licytacji. Dzisiaj po wejściu na serwer zauważyłem, że jajka nie ma. Nikt nie jest dodany do działki, więc nikt nie miał możliwości go zabrania. Jajko posiadało także podpis.
Dodatkowe SS'y [niewymagane]: 

Zdjęcie z 16.05.2020 14:18:24, jajko ma miejscu:

GISMAP7.png

Zdjęcie z dzisiaj 17.05.2020 17:50

Q0iVgsw.png

Jajko teleportuje się na max 15 kratek, stało na środku działki premium v2, więc po kliknięciu dalej na niej by się znajdowało, a nigdzie jej nie ma. Chyba że istnieje bug i ktoś celowo bugował i wyprowadził je poza teren działki.

Uprawnienia na działce nie pozwalają osobie która jest niedodana ingerować w jajko (zostało to przetestowane), także musiała to zrobić dodana osoba lub po prostu zniknęło.

spacer.png     

Tak jak mówię, nikt nie był dodany na działkę, więc zniknęło samo z siebie.

Po co zwykli gracze piszą "za oddaniem"? To administracja zdecyduje, nie spamcie mi tu..

Edytowane przez Sadi37

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...