Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kooda96

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kooda96
Nick Administratora, który banował: aukrzychu
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC😞 Serwer MC
Długość bana: 7 dni
Kiedy to się stało? : 12.05.2020 około godz. 18(?)
Opis sytuacji: Witam, zostałem zbanowany przez administratora, ponieważ miałem na komputerze sterownik do myszki który instaluje się automatycznie wraz z podpieciem myszki do komputera. Funkcja double w myszce nie działa, ponieważ darmowe kliki które dostaje się przy zakupie myszki zostały wykorzystane gdy kupiłem myszkę (ponad rok temu) i myszka posiada tylko one clicka. Chciałbym się odwołać do tego bana. Pozdrawiam administracje i graczy. ^^

Jeżeli nie było żadnego innego programu zewnętrznego, który służył do macro - kara może zostać skrócona, a działka odzyskana, jednak nie zapewniam Cię, że tak się stanie. Nie patrz na moją rangę, gdyż ona nie decyduje o tym, czy moje słowa pójdą dalej. Jedynie dzielę się moją opinią, a sam werdykt podejmie Administrator odpowiedzialny za odwołania od blokad.

Co do działania tego programu - niestety jest już na to za późno, aby to zweryfikować.

Pozdrawiam.

• Superka 1

DP3Woc2.png

W programie, który u Ciebie znalazłem było wyraźnie napisane, że oprócz płatnej wersji (której nie miałeś), miałeś aktywowaną wersje bezpłatną, w opisie której zapisane były jej funkcje. Były nimi między innymi double i triple click. Jestem za odrzuceniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...