Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Grajko_Bartek

Mariooo1337

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Mariooo1337
Nick osoby oskarżonej: Grajko_Bartek
Miejsce wydarzenia: MC
Data i godzina wydarzenia: Prawdopodobnie po 1 w nocy 07.05.2020r.
Opis sytuacji: Prawdopodobnie dużo się rozpisze, bo bardzo zależy mi na mojej działce. 

O godzinie 20:02 napisałem na chacie "Chce ktoś pokopać na beacon'ie za FREE? /vw Mariooo1337 wszystkie surowce dla was" no i zaczęli się teleportować na mój /vw aby mogli sobie pokopać. Od razu mówię, że usunąłem swoje /vw.
Dodałem tylko i wyłącznie Grajko_miczel oraz Grajko_Bartek. W ostatniej chwili zauważyłem jak Grajko_miczel zaczyna rozkopywać beacon'a i zdążyłem go usunąć (dowód z logów) [RealCraft]Gracz Grajko_miczel został usunięty z dzialki!, Ale został  Grajko_Bartek jako dodany do mojej działki.
No i kopałem razem z Grajko_Bartek i nagle o godzinie 20:09 zostałem sprawdzany przez
aukrzychu. Od razu spanikowałem i zacząłem pisać na /pomoc uwaga cytuje "usuniecie Grajko_Bartek bo go dodałem plzzz", "moze beacona ukrasc". Wtedy napisał do mnie Calosek w mojej odpowiedzi na /pomoc, że
zrobił SS mojego beacona oraz bloków żelaza. Teraz przejde do tematu okradnięcia mnie z bloków żelaza oraz wykorzystania mojego kasyna, aby móc łatwo ułatwić 
sobie rozgrywkę o dodatkowe ponad grube 2 miliony na koncie Grajko_Bartek. Teraz opowiem przebieg sytuacji:
07.05.2020r godzina około po 1 w nocy. Jak wiecie mam połączoną działkę z Lukaszenko69. 
Grajko_Bartek był jeszcze o 1 w nocy na serwerze, prawdopodobnie czekał, aż mój współwłaściciel działki wyjdzie z gry, aby mógł zacząć działać (mną się nie przejmował, ponieważ dostałem 5-dniowego BANA, który był słuszny). Mieliśmy BEACON'a z blokami żelaza na samym dole działki, ale Grajko_Bartek zamiast Beacon'a
którego już nie było (beacon'a nie było, ponieważ został zabrany do skrzynki przez Lukaszenko69 w celu bezpieczeństwa, ale bloki pozostały), zabrał BLOKI ŻELAZA czyli 164 bloki (inaczej 2 stacki 36 bloków żelaza). Pozabierał mi to co było cenne w moich skrzynkach (cała skrzynia
SKÓR, połowa skrzyni OCHRONY 4 oraz 3 MENDINGI), powyjmował EXP'A z piecyków, tak naprawdę chciał ze wszystkiego skorzystać z tego co można było zarobić.
Moim zdaniem najbardziej niekulturalnym zachowaniem jest wyjęcie wszystkich książek z dispenserów w kasynie i ich sprzedanie! Od razu dopowiem, że jak wróciłem dzisiaj na serwer (11.05.2020r.) i chciałem zobaczyć na ile mnie oscamował z kasyna, podpisanych książek (czyli wygrana). Kwota po sprzedaniu książek to 
$2,350,817.  Tak jak już wspominałem nie mogłem nic zrobić, sprawdzanie akurat się odbyło w czasie gdy go dodałem, w sprawdzarce nie mogłem nikogo usuwać z mojej działki! I takim sposobem Grajko_Bartek miał dostęp do mojej działki na całe 5 dni.

Wracając do moich pieniędzy, otóz wystawiłem 2 beacony na targ o wartości 1,5mln (Kupna beaconów będą podane w DOWODACH). Zostały one kupione, wtedy mój stan konta wynosił $4,337,607 (06.05.2020r. godz. 18:49) i po podliczeniu 2 beaconów stan konta wynosił $5,837,607. Teraz jak piszę te podanie mam $3,486,790 pieniędzy, a tak jak wspomniałem miałem $5,837,607. Teraz prosta matematyka jeśli, wtedy miałem $5,837,607 - $3,486,790= $2,350,817$. Ale w dowodach czyli w SS Grajko_Bartek ma  $2,297,368 pieniędzy (07.05.2020r. godz. 18:29) , wskazuję to na to, że Grajko_Bartek od razu zaczął planować swoje wydatki. Następnie po upływie 5 minut stracił ze swojego konta kolejne 500K. (07.05.2020r. godz. 18:34). Chciałbym, aby Grajko_Bartek się wypowiedział pod moją skargą w sprawie bloków żelaza oraz zabranych mi pieniędzy. Tylko Grajko_Bartek był dodany do mojej działki, użytkownik aukrzychu może potwierdzić, bo sprawdzał, kto był dodany do mojej działki. 🙂. Propozycja dla Grajko_Bartek. Proponuję abyś mi oddał moje pieniądze czyli $2,350,817$ w celu ich spłacaniu (tak jakby na RATY, bo wiem, że już nie masz nawet 1 miliona), a także chce odzyskać moje bloki żelaza na których stał beacon. Jeżeli sprzedałeś bloki żelaza zastanowię się jaką cenę musisz mi dać albo uzbierać mi 164 bloki żelaza. 🙂 
Dowody: https://imgur.com/a/mKWLoJZ

• Superka 2

AgileBlackandwhiteCentipede-size_restricted.gif.fe4b99641187e79d5327e23f0c009e7d.gif ZIZDS

Miałem z nim podobne spory otóż jest to scamer który próbuje scamować wszystkich ludzi jak wlezie oraz jest to bardzo nie miły i wulgarny gracz. Jestem za ukaraniem.

• Superka 2

+1 miałem też z nim spory chłop pisał że ma Mega dobre magazyny że ma czaszke withera w magazynie kupiliśmy trzy magazyny z Pdzikiem i chłop nagle mówił że on go nie sprzedaje ogólnie to scamer i dzieciak.

• Superka 1

I znowu Krzychu sprawdza w najmniej odpowiednim momencie. Ogarnijcie chłopa bo psuje rozgrywkę takie coś. Rozumiem że ma KidModa ale bez przesady że jak ktoś kopię na bc to odrazu podejrzenie speedmine. Trzymam kciuki że uda się wszystko.

• Superka 3
  • Wow 1

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Jestem za UKARANIEM gracza. 

Powody ładnie wymienił @TheRevQ.

• Superka 1

"Żyj według życiorysu, jaki chciałbyś sobie napisać."

No co mam rzec... Potwierdzam wszystko co napisał Mario, ponieważ mamy połączone działki i wiem co zaszło. Owy delikwent ukradł nam bloki spod beacona, dodatkowo kradnąc dosłownie wszystkie wartościowe rzeczy z działki Maria. Osobiście jestem pod ogromnym wrażeniem umiejętności jakich posiada grajko_bartek, chyba nigdy nie spotkałem osoby która wypiera się wszystkiego co zrobiła i kłamie w żywe oczy, a raczej w nieżywy monitor. Wiem Bartku, że z pewnością to czytasz i zwyczajnie brakuje Ci odwagi, żeby się przyznać. Ss wszystko mówią, skąd niby zarobiłeś 2kk w ciągu godziny, skoro wcześniej miałeś max 300k od początku edycji :< Chyba coś tu nie gra, nie uważasz? 

Tutaj pare punktów regulaminu na przyszłość, żebyś nie postępował już niezgodnie z nim:

12.2 Zakazuje się okradania innych Graczy.

12.3 Na serwerze zakazuje się oszukiwania w taki sposób, aby odebrać innemu Graczowi przedmioty
bez jego zgody. - tutaj przytoczę, że na ss wyraźnie widać, że Mario prosi o usunięcie gracza z działki, ponieważ wiedział co kombinuje. Mogliście mu już dać te 10 sek na usunięcie gracza, co nie zmienia faktu, że dostał nauczkę, żeby nie dodawać innych do działki przed skonsultowaniem tego ze mną 😆.

Widzę także, że nie tylko my mieliśmy problemy z owym graczem 🙂. Jeżeli dużo osób miało z nim problemy wnioskuję o jak najdłuższego bana, żeby gracz miał sporo czasu na przemyślenie swojego zachowania i poprawę. Myślę, że jest to w miarę logiczne : czym więcej sprawia problemów, tym dłuższy ban. 

Pozdrawiam Serdecznie!

• Superka 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...