Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

PolskaPanda2000

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): ... PolskaPanda2000
- Propozycja dotyczy (tytuł): ... /xpbottle <LVL>
- Opis propozycji: ... komenda umożliwiała by graczom przechowywania swojego levelu w 1 butelce i wyglądało by to mniej więcej, że wpisujesz /xpbottle <lvl> i ten level automatycznie przechodzi do jednej butelki. A jeśli chcielibyśmy znowu mieć ten level to pijemy  lub rzucamy ta butelką  PS: może się to przydać w momencie kiedy idziesz na PvP ale nie chcesz tracic levela
- Dodatkowe SS'y: ... Brak....

Edytowane przez PolskaPanda2000
  • Superka 1

Jestem na Tak
Taka komenda byłaby przydatna( zwłaszcza jak idzie się na pvp), jednakże nie wiem czy jest możliwe zrobienie takiego czegoś w minecraft. Pozdrawiam KKirito 

• Superka 1

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Jestem na tak, lecz udoskonaliłbym to o gromadzenie liczby expa w butelce a nie samej wartości/liczby lvl. Załóżmy mamy 2 butelki 40lvl, używamy jednej, po czym po użyciu drugiej mielibyśmy 80lvl? Troche za łatwo. 

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

2 godziny temu, Lukaszenko69 napisał:

Jestem na tak, lecz udoskonaliłbym to o gromadzenie liczby expa w butelce a nie samej wartości/liczby lvl. Załóżmy mamy 2 butelki 40lvl, używamy jednej, po czym po użyciu drugiej mielibyśmy 80lvl? Troche za łatwo. 

Zawsze można dodać jakiś % utraty expa podczas wpisania komendy.

spacer.png     

Jestem na tak.

"Żyj według życiorysu, jaki chciałbyś sobie napisać."

Zwycięzca

Jestem na OGROMNE TAK.

Wszystkie powody powyżej dodatkowo tak jak napisał zienteKK można dodać że np tylko 90% expa której w niej jest bedzię dla nas

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...