Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Szymek507

Szymek507

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Szymek507
Nick Administratora, który banował: Gangsta
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): serwer mc
Długość bana: 8 dni
Kiedy to się stało? : 8 maj 2020
Opis sytuacji: Zostałem zbanowany za cheaty[macro].Sytuacja wyglądała tak,że biegałem sobie po mapie szukając osadnika po restarcie mapy surowcowej i nagle zostaje przeniesiony na sprawdzanie.Wszystko pięknie minecraft czysty(gram jakieś 4-5 dni) i nagle osoba sprawdzająca przyczepia się do oprogramowania myszki "Bloody 7" które posiadałem w wersji trial do ustawiania DPI w myszce.Jako iż pogrywam w Cod'a oraz warface to jest rzecz przydatna do grania.Wersja trial posiada 1000 kliknięć podczas używania trybu jakiegos zaawansowanego(programowania myszki). Zużytych było 250 kliknięć z tych 1000 i mimo tłumaczenia zostałem zbanowany(moje statystyki na serwerze jasno pokazują,że nijak ma się to do używania tego-przed zbanowaniem nie zabijałem niczego). Również inny tryb w tym oprogramowaniu był włączony- dopiero admin przełączył myszkę na wspomnianą opcję. Warto również wspomnieć, że admin zarzucając mi używanie macra przyznał, że miał na myśli clickera, którego z kolei na moim komputerze nie znalazł. Bana dostałem, więc napisałem jedno odwołanie(bardziej szczegółowe), które zostało usunięte przeze mnie gdy udało wejść mi się na serwer.Po wejściu na serwer stwierdziłem,że chyba dostałem unbana, ale nikt nie napisał tego na forum, więc zapytałem na /pomoc, że byłem zbanowany i czy mogę normalnie grać czy jak.Dostałem odpowiedź,że mogę grać bo zgłosiłem współdzielone ip. No to skoro mogę grać to gram w spokoju i jakiś czas temu wchodzi ban (Cheaty[macro]) Wchodzę na ts zapytać o co chodzi z tym banem(nie byłem nawet sprawdzany drugim razem tylko z automatu ban) i dostaje odpowiedz, że mam bana za cheaty, a mój unban wychodzi z błędu administratora.Proszę o wyjaśnienie sprawy oraz odbanowanie bo to co odwala się aktualnie to można porównać do sytuacji z naszą Polską Policją kilka tygodni temu 🙂 Pozdrawiam.
Screen bana [niewymagane]: ...

Siema też to posiadam, ale jeszcze na szczęście mnie nie sprawdzili. Ja bym dał krótszego bana za to.

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...