Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Komenda dla vipa/svipa

Szymek507

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Szymek507
- Propozycja dotyczy (tytuł): Dodanie funkcji enderchest
- Opis propozycji: Dodajcie możliwość komendy /enderchest dla vipa i svipa.Ułatwi to rozgrywke i doda funkcji svip'owi/vip'owi bo póki co funkcje ich są dość "kruche"
- Dodatkowe SS'y: ...

• Superka 1

4 minuty temu, Mariooo1337 napisał:

Nie mogę cię jakoś zrozumieć, ale już jest komenda /kit enderchest, więc chyba nie ma takiej potrzeby, aby robić dodatkową komendę z /enderchest. 🙂

nie mam co robic realcraft.PNG

Komenda /enderchest otwiera Ci jego okienko bez potrzeby szukania enderchestu.  Co do propozycji jestem za. Kiedyś nawet była taka funkcja, ale została odebrana? Proponuję również /crafting. Zastrzegam, że byłby zakaz używania jej podczas PvP z wiadomych względów. 

• Superka 1

2.png

Godzinę temu, Lesnu napisał:

Komenda /enderchest otwiera Ci jego okienko bez potrzeby szukania enderchestu.  Co do propozycji jestem za. Kiedyś nawet była taka funkcja, ale została odebrana? Proponuję również /crafting. Zastrzegam, że byłby zakaz używania jej podczas PvP z wiadomych względów. 

Przepraszam, ale nie mogłem go zrozumieć. Myślałem, że chce aby enderchest dostawali gracze, ale jak mi teraz rozjaśniłeś, że za pomocą komendy można otwierać okienko enderchesta to jak najbardziej jestem na TAK.

AgileBlackandwhiteCentipede-size_restricted.gif.fe4b99641187e79d5327e23f0c009e7d.gif ZIZDS

również jestem za moim zdaniem komendy s vipa są słabe płacić 18 zł a psc nawet 23 to juz przesada za 1 koxa bo tak po prawdzie kit s vip daje nam tylko koxa z lepszych przedmiotów wydaje mi sie że mogli by wprowadzić więcej komend lub ulepszyć kita s vip 😄

Jestem na tak.

"Żyj według życiorysu, jaki chciałbyś sobie napisać."

Zmiana wręcz kosmetyczna, a z pewnością sporo ułatwi życie i na dodatek rozszerzy dosyć ubogie funkcje vipa i svipa.

Jestem na Tak

Edytowane przez Radeon007

Seignor, sachiés qui or ne s'en ira En cele terre ou Deus fu mors et vis Et qui la crois d'outremer ne prendra A paines mais ira en paradis. Qui a en soi pitié ne remembrance Au haut Seignor doit querre sa venjance Et delivrer sa terre et son pas.

Second-Crusade.jpg

To nie EasyHC czy MegaDrop że ma być przenośny ec. Masz enderchest na spawnie, na działce to gdzie ci trzeba jeszcze?

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...