Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Punkty do wydawania

Geralt

Wyróżnione odpowiedzi

Może zrobicie takie coś aby można było wydać wszystkie punkty na jedną nagrodę. Bo np jak biorę nagrodę 500$ za 70 punktów i okno się zamyka to mnie to wkurza jak mam do rozdania 3000 punktów i chce wszystkie na hajs wydać

Na przyszłość radzę stosować się do wzoru propozycji, ponieważ jeżeli tego nie zrobisz - otrzymasz niepotrzebne procenty na forum...

Co do propozycji, mimo, że napisana jest tak jak jest, jestem za. Fajne ułatwienie i zaoszczędzenie czasu. Oczywiście proponuję dodać takową opcję tylko w kwestii wymiany punktów na $.

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Propozycja nie jest zastosowana do wzoru za co jest ogromny minus dla autora, aczkolwiek sama propozycja jest świetna zawsze też wkurzają mnie takie rzeczy niby malutkie szczegóły ale zawsze zmienia to jakoś grę i gra się dużo łatwiej. Ostatecznie jestem zdecydowanie na TAK.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...