Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ciapciak

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Ciapciak
Nick Administratora, który banował: _Kazo
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): MC
Długość bana: Perm
Kiedy to się stało? : 6.05 , godz koło 23.
Opis sytuacji: Gram gram i ban. Później wyjaśniając tą sytuacje z Kazo na TS3, wyszło, że chodzi o beacony, które znalazłem na /warp s. Było to koło godziny 16-17 (tak mi się wydaje). Znajdowały się w skrzyni jedną kartkę pod ziemią, gdzie było wokół pełno trawy, a na dwóch kratkach była ziemia. Więc odkopałem a tam pełna skrzynia beaconów. Myślałem, że ktoś to zakopał z obawy przed banem, a ja wygrałem w lotka. Jednak były to nie legalne beacony, ale skąd mogłem o tym wiedzieć? Znalazłem to na /warp s ,a nie ukradłem komuś z działki. Więc ban jak dla mnie nie słuszny, a na pewno zbyt pochopny. Bo bez żadnych wyjaśnień, tylko z automatu. Wolałbym być zaproszony na TS3 i żebym wyjaśnił skąd mam itd. Niż dostać bana za to, że coś znalazłem (gdzie nie wiedziałem że to nielegalne beacony, bo skąd mogłem to wiedzieć).

Prosiłbym o odbanowanie. A jak nie to chociaż na przyszłość pytać się graczy i też ich informować, że taka sytuacja jest to bym zgłosił administracji znalezenie beaconów. A tak jak mówiłem, myślałem że ktoś ukrył je z obawy o bana. A ja znalazłem, więc jak to się mówi "znalezione, nie kradzione" :).
Screen bana [niewymagane]: zwykły perm za szkodzenie serwerowi, więc nie wstawiam nawet.

• Superka 1
  • Sad 1

za zdjęciem blokady. Skąd kolega mial wiedzieć ze te beacony są nielegalnie tam ukryte? Była jakaś tabliczka ze nie wolno ich brać ? sama nazwa „mapa surowcowa” wszystko co tam znajdziemy możemy wziąć na swoją działkę. Wydaje mi sie ze perm sie za to nie należy 😄

Edytowane przez lolek2115
  • Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...