Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

hallowen408

hallowen408

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: hallowen408
Nick Administratora, który banował: __Kazo
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum):    Serwer MC
Długość bana: 2d
Kiedy to się stało? : 06.05.2020 ~21
Opis sytuacji: Dzisiaj dnia 06.05.2020 postanowiłem zrobić fajny event typu labirynt. Żeby było ciekawiej chciałem urozmaicić go pułapkami o czym dokładnie poinformowałem w regulaminie eventu (SS). Dnia dzisiejszego o godzinie 13:45 spytałem na /pomoc czy na pewno mogę zrobić pułapki i nie będę miał z tego powodu problemów. Odpowiedź była twierdząca (SS) więc przystąpiłem do budowy labiryntu.

Po jego zakończeniu i rozdaniu nagród napisał do mnie Zientekk z pytaniem o te dynie. Odpowiedziałem, że dostałem zgodę i jak jest inaczej to usunę dyniowe pułapki i pomogę graczom w ich zdjęciu. Odpowiedzi nie dostałem, a chwilę później otrzymałem bana. To nie jest do końca odwołanie od blokady, ale przedstawienie sytuacji która ma miejsce po raz kolejny. To nie jest mój błąd, a administracji. Miesiąc temu dostałem upomnienie słowne i napisałem, że sytuacja się nie powtórzy co tyczyło się innej sprawy, ale godzinę później dostałem jednak bana. Proszę o wewnętrzne rozwiązanie sytuacji bo takie coś zwyczajnie zniechęca do gry i administracji (nie chodzi o konkretne osoby, a o działanie jako całość)

Screen bana [niewymagane]: 

.image.thumb.png.106889b9f9543efa41cc006d2a889845.png..image.thumb.png.cad9b65a9bfcef62732d23ff1f865d3c.png

• Superka 1

Jestem za zdjęciem blokady.

Nie jest to dlatego, że z hallowenem gramy wspólnie, ale ze względu na wewnętrzny brak komunikacji między administracją?  Pytanie było o pułapki na działce na co dostał zgodę. Dodatkowo wymienił on potencjalne zagrożenia czekające na osoby biorące udział w konkursie. Co więcej zwycięzcom konkursu udało się nie wpaść w żadną z pułapek oraz otrzymali nagrody, które często przewyższają te otrzymywane na eventach organizowanych przez administrację.

• Superka 2

2.png

Jestem za zdjęciem blokady, dostał zgodę administratora oraz poinformował graczy.

Wspomnę jednak, ze kiedyś robiłeś graczom takie „żarty”. Teleportowaleś ich na półpłytki i zakładałeś im te głowy. Zrobiłeś tak m.in mi i AnnWer, przez co Bvcha musiał mnie potem zabijać na działce.

• Haha 1

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

2 godziny temu, Lesnu napisał:

Jestem za zdjęciem blokady.

Nie jest to dlatego, że z hallowenem gramy wspólnie, ale ze względu na wewnętrzny brak komunikacji między administracją?  Pytanie było o pułapki na działce na co dostał zgodę. Dodatkowo wymienił on potencjalne zagrożenia czekające na osoby biorące udział w konkursie. Co więcej zwycięzcom konkursu udało się nie wpaść w żadną z pułapek oraz otrzymali nagrody, które często przewyższają te otrzymywane na eventach organizowanych przez administrację.

Wewnętrzny brak komunikacji? Nie sądzę. Pytanie było o pułapki, a nie o wprowadzanie graczy w niekorzystne sytuacje, gdzie jedynym rozwiązaniem jest dać się zabić, aby pozbyć się dyni z klątwą uwiązania. Już raz gracz był za to zresztą karany, a i często widać jawne prowokacje z Jego strony.

2 godziny temu, hallowen408 napisał:

Proszę o wewnętrzne rozwiązanie sytuacji bo takie coś zwyczajnie zniechęca do gry i administracji (nie chodzi o konkretne osoby, a o działanie jako całość)

Może nie zauważyłeś, ale Ty też zniechęcasz innych do gry. Nie jestem za skróceniem kary.

• Haha 1

It's strange what desire will make foolish people do...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...