Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xPrzemowsky87

xPrzemkowsky87

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: xPrzemkowsky87
Nick Administratora, który banował: aukrzychu
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): MC
Długość bana: 5 dni
Kiedy to się stało? : 06.05.2020

Opis sytuacji:  Ban za VoxelMape, widzenie graczy i mobów na minimapie

Cześć,

Po ostatnim banie na 2 dni z przykrością muszę pisać kolejne odwołanie

Dzisiaj dostałem kolejnego bana - związany jest on z graniem na minimapie i rzekomo oszukiwaniem podczas eventu. Niby wszystko jasne, ale jednak. Przed banem jeden kolega odpisał mi, że taka gra jest zabroniona. Pomyślałem sobie: Dobra, skoro jest zabroniona to teraz tą mapkę usunę i wgram taką bez radaru. W tym samym czasie pojawił się event toru przeszkód. Musiałem pójść, bo takie okazje u mnie nie przepadają. Podczas gdy przechodziłem tor, młodszy brat mi wszedł do pokoju i zaczął przeszkadzać. Wiem, że takie wydarzenia nie są argumentami, więc bardziej rozpisze. Podczas labiryntu brat mnie zdenerwował i musiałem z nim pójść. Kiedy wróciłem, zacząłem kontynuować labirynt. Sukcesywnie udało mi się przejść od razu. Byłem zadowolony z tego faktu.

Po około 10 min. od eventu zostałem wsadzony do sprawdzarki. Od razu pomyślałem sobie, że jest to minimapa więc napisałem. Nie chcę się z tym ukrywać. Nie stawiałem oporu. Kidmodzi powiedzieli, że za drugim przyznaniem się jest czystka działki. Bardzo proszę, abyście nie czyścili jej, ponieważ mam dużo nagromadzonych materiałów. Najważniejsze są główki - długo się je farmi.

Od razu mogę napisać, że chętnie przyjmę karę za 10 dni, nawet 20, lecz chciałbym, żeby działka została nienaruszona. Znajdują się w niej rzeczy zdobywane godzinami.

Mógłbym napisać, że odinstaluje minimape, lecz w dzisiejszym świecie nie ufa się na słowo, i to jeszcze obcemu. Możecie mi nie ufać, lecz już to zrobiłem i cierpliwie czekam na Waszą odpowiedź.

Z poważaniem.

Screen bana [niewymagane]: Załącznik

ss.PNG

• Sad 1

Usunięcie działki po drugim przyznaniu się do posiadania cheatów jest standardową procedurą. Rozstrzygnięcie Twojej sytuacji inaczej, tylko dlatego, że posiadasz ponadprzeciętną ilość przedmiotów na działce, jest niedopuszczalne i kojarzone byłoby z faworyzacją. Zapraszamy na serwer po upływie blokady, wtedy możesz na nowo zacząć zdobywać przedmioty - bez ułatwień. Jestem za odrzuceniem.

• Superka 1

Uważam,  że usunięcie działki w tym wypadku to zbyt duża kara. Chłopak się przyznał więc należy to uwzględnić przy nakładaniu kary. Jestem za znalezieniu porozumienia  pomiędzy graczem oraz sztabem administracyjnym RC z naciskiem na pozostawienie działki a wydłużeniem kary. Taki gracz dostanie nauczkę a po odbyciu kary z uśmiechem na twarzy powróci do kontynuowania gry na RC

🙂

~*~Ranix15~*~

• Superka 3

W 100% zgodzę się tutaj z @Ranix15. Rozumiem, że procedury są procedurami no ale cmon. Widać, że chłopakowi bardzo zależy a minimapa to nie to samo co flyhack kill aura nuker czy co tam jeszcze jest. 

• Superka 3

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Chciałbym wspomnieć, iż w czasie posiadania tej minimapy nie zepsułem nikomu rozrywki. Wręcz przeciwnie, niektórym rozdawałem przedmioty widząc, że nic przy sobie nie posiadają 🙂 

Nie używałem jej w celach polepszenia swoich statystyk, czy też zdobyciu upragnionych przedmiotów.

Jak Krzychu sprawdzał to nie ma się co dziwić. Wg mnie nie powinno usunąć działki za 2 przyznanie. Pozdrawiam cieplutko

• Superka 1
  • Wow 1

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Modyfikacja ta znajduję się w liście niedozwolonych modyfikacji więc powinieneś wiedzieć że nie możesz tego posiadać, jeśli byś przeczytał wcześniej to byś nie stracił działki. Niestety ale odwołanie muszę odrzucić.

papelk.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...