Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Patszal

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Patszal
Nick Administratora, który banował: Gangsta_
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): serwer
Długość bana: nie pokazuje więc pewnie perm
Kiedy to się stało? : dzisiaj rano?
Opis sytuacji: Całą sytuacja zadziała się w czasie kiedy miałem bana za makro (5 dni). Dzisiaj miał mi się kończyć ten ban, odpaliłem mc i próbując wbić na serwer dostałem info, że zostałem zablokowany przez Gangste za multikonto. Zapytałem brata o co chodzi i przedstawił mi całą sytuację jaka się zadziała. W czasie eventu coś go nagle wystrzeliło do góry. Aukrzychu wziął go na sprawdzanie, nie chciał uwierzyć w to, że ani ts ani teamveawer nie działają. Co do ts to prawda, nie działa ale drugiej apki nie ma wgl zainstalowanej i nie zainstalowałby przez to, że nie ma admina na komputerze. Z tego co mi powiedział przyznał się na /pomoc do aury. Po chwili został wypuszczony z pokoju do sprawdzania, a na chacie pokazało mu się, że jest czysty. Po chwili dostał bloka za Mk. Uważam, że został słusznie osądzony, że nie zgłosił tego. Kilka miesięcy temu gadałem z papaniosem na priv po tym jak ktoś został oszukany. Papanios napisał mi wtedy, że jeśli współdzielimy IP to ktoś to powinien zgłosić na forum. Powiedziałem to młodemu jednak on tego nie zrobił i dostał perma na koncie Halt. Jednak ja wtedy na tym nie ucierpiałem w żaden sposób. Ponownie nie zgłosił współdzielenia, próbował oszukać adminów i dostał słuszną karę. Uważam jednak, że ja nie powinienem dostać perma. Owszem mogę ponieść konsekwencje w postaci kolejnego bana za to, że nie przypilnowałem ale bez sensu jest blokowanie mnie za to co zrobił brat. Jeśli administracja rozpatrzy moją prośbę o odblokowanie mnie, jeśli działka i postępy na koncie Patszal zostały usunięte to o przywrócenie ich i jeśli muszę jakieś konsekwencje ponieść to niech to będzie ban na max tydzień

Edytowane przez Patszal

Konsekwencje są równe ponieważ oboje macie te sami IP, nie zostało zgłoszone więc ban został nadany zgodnie z regulaminem. Zgłoś współdzielenie! Jeśli zostanie przyjęte otrzymacie UB --> 

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...