Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ab1que

Wyróżnione odpowiedzi

Witam, 

nick: ab1que

Calosek,  Serwer ,  3h ,  koło 3 w nocy,

Zacznijmy może od tego.Jak zdązyłem zauwazyc Calosek przyjaźni się z AnnWer ,bugajska26.(są to siostry z tego co wiem) i ( jeszcze 1osoba) ,traktuje innych graczy inaczej niż swoich znajomych z minecrafta, przez to notorycznie dostawałem upomnienia,a oni niestety nie.

Dziś jednak doszło do tego ,że zabiłem z moim ziomkiem Caloska i już przez to podchodził do nas ze złym nastawieniem. Później doszło do wyzwisk między mną a jego znajomymi , bo  spamowali ,że niby używam jakiś cheatów tylko dlatego ,że dużo bardziej przewyższałem ich umiejętności. Długo jednak bronić się nie mogłem ,bo dostałem bana na 3godzinki za "niby" notoryczne przeszkadzanie administracji. Tylko ciekawe w czym i dlaczego nie dostały też jego dwie koleżanki :) ,gdy oni robili dużo większy spam niz ja. Podobno miałem więcej niż 9 upomnień tylko szkoda,że droga jego koleżanka przyznała się ,że miała ponad 20 upomnień i mimo to obchodziła się bez jakiejkolwiek kary, a i chyba modchat który ma utrzymywać porządek na czacie nie powinien śmiać się ,że ktoś wysle na niego skarge. Moim zdaniem macie za dużo modchatów. Na tylu graczy ile jest na serwerze nie potrzebna jest taka ilość osób sprawdzających czat i mających permisje do banowania. Przez to ,że jest ich tak dużo nie dziwne się ,że Panom nudzi się i szukają znajomych albo kogoś z kim można popisać. To oczywiscie ,że później dużo mniejsze konsekwencje poniesie taka osoba, a nawet powiedzmy ,ze jak ktoś na ruski rok upomni taką osobę , to tylko na "pokaz" aby zachowac jakiś dystans wobec innych graczy. Powiem tyle grając na serwerze i widząc oburzenie innych graczy nie wiecie jak bardzo serwer na tym traci w oczach innych.

yy.png

Też bym chętnie zobaczył logi, bo tym co piszesz Administrator powinien zostać ukarany, powinien być obiektywny i traktować każdego jednakowo pod względem kar. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...