Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

PolskaPanda2000

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): ... PolskaPanda2000
- Propozycja dotyczy (tytuł): ... /wypłata czas
- Opis propozycji: ... komenda umożliwiała by graczom sprawdzeniu ile czasu im zostało do wypłaty za godzinę gry. 
- Dodatkowe SS'y: ... Brak....

• Superka 1

No w sumie dobry pomysł tylko wypłata i tak wpływa na konto jak chce i kiedy chce, czasem co 30 minut, czasem co 5 godzin. Warto by było to usprawnić, może propozycja będzie do tego dobrym powodem?

Jestem na tak, ta komenda jest potrzebna, ponieważ dużo graczy ma problem z oszacowaniem, za jaki czas dostanie wypłatę. Mam nadzieję, że ta komenda ujrzy światło dzienne.

Pozdrawiam 🙂

• Superka 2

Jestem na nie. Wypłatę dostaje się za godzinę gry, a więc zamiast dodawać zbędną komendę wystarczy wpisać /stats. Naszym oczom ukazuje się wtedy czas spędzony online, myśle że obliczenie minut pozostałych do kolejnej, pełnej godziny nie jest bardzo problematyczne.

• Like 2

13 minut temu, aukrzychu napisał:

Jestem na nie. Wypłatę dostaje się za godzinę gry, a więc zamiast dodawać zbędną komendę wystarczy wpisać /stats. Naszym oczom ukazuje się wtedy czas spędzony online, myśle że obliczenie minut pozostałych do kolejnej, pełnej godziny nie jest bardzo problematyczne.

szanuję twoją wypowiedz lecz co gdy osoba 2 dni temu była na serwerze ileś tam min a dzisiaj nie wie ile i chciała by wiedziec kiedy ta wypłata 

Propozycja ładnie napisana i zastosowana do wzoru, aczkolwiek jestem na NEUTRAL. Według mnie ta propozycja jest bardzo zbędna, ale może dam NEUTRAL gdyż nie jest najgorsza, może ale nie musi być wprowadzona na serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...