Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

muszla

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: muszla
Nick osoby oskarżonej: urfis
Miejsce wydarzenia: /warp targ
Data i godzina wydarzenia: dnia 02. maja w sobotę o godzinie 3:29
Opis sytuacji: Idę na targ z moimi ciężko zarobionymi pieniędzmi, żeby kupić sobie coś ładnego. Patrzę sobie na targ urfisa i widzę kompas o nazwie "Teleporter", więc go kupuję. Po zakupie próbuję go użyć, a on nie działa. Urfisa nie było i nie mogłam z nim sobie tego wytłumaczyć, dlatego postanowiłam poczekać. Weszłam na serwer i widzę, że jest urfis, więc zaczynam go wypytywać o "Teleporter", a on opowiada "nie mówiłem, że działa, więc nie wiem o co ci chodzi". Aktualnie jestem w żałobie po utracie 100k i mam nadzieję, że urfis zostanie ukarany za swój niewybaczalny czyn.

pozdrawiam ~muszla

Dowody: obraz.thumb.png.fe7d9d0d4784dea5b75ddde7a53bb29f.pngobraz.png.612fcd86f54d214bddfec4c1d352523f.pngobraz.png.30bb97c054210c3398e5fff04225d59e.png    

• Superka 1
  • Sad 1

muszlaa.jpg

Witam, czy nazywając przedmiot w/w z serwerowych receptur zmienię jego właściwości? Otóż nie.

Moim zdaniem zakup był świadomy lecz niestety niezbyt przemyślany. Pozostaje jedynie ugodowa możliwość załatwienia całego sporu.

• Superka 1
  • Like 1

2.png

Kompas działa jak teleporter tylko w rękach administracji, musisz awansować i w sumie przestać pisać takie żenujące rzeczy. Urfis dobry chłopak. Za odrzuceniem.

Dobry wieczór. Kupująca mogła mieć świadomość tego, że z teleportera nie może korzystać normalny gracz.  Był to świadomy zakup. Urfis nie gwarantował że przedmiot będzie działał. Podsumowując- Muszla (kupująca) nie miała gwarancji, która pozwoliłaby na uzasadnienie zgłoszenia. Pozdrawiam♥ 

• Superka 1

❤️ Helpka ❤️ 

24 minuty temu, Olek407 napisał:

Kompas działa jak teleporter tylko w rękach administracji

y ale on się świecił, a urfis dał nazwę "Teleporter", więc zagwarantowaj kupującemu, że kompas będzie teleportował :v nie było nigdzie napisane, że kompasu może używać tylko administracja xd

Edytowane przez muszla
  • Like 1
  • Wrr 1

muszlaa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...