Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Komenda na naprawę kilofa

mat768

Wyróżnione odpowiedzi

jest taka sytuacja że doszliśmy do granic naprawy kilofa i teraz moja propozycja żeby była komendą do nieskończoność razy naprawiać tą komędą ale ta komęda była by płatna 

WYPOWIEDŹ MOJA

To był by fajny pomysł bo byśmy nie kupowali co chwilkę 🙂

Jestem na NIE

-Nie zastosowałeś się do wzoru pisania propozycji.

-Nie ma sensu dodawać takiej komendy, ponieważ można dać na kilof naprawę i naprawiać kilof poprzez zdobywanie exp'a.

-Gracze którzy wystawiają kilofy 5/3/3 na swój targ przestali by już na nich zarabiać. 

nie mam co robic realcraft.PNG

• Superka 1

AgileBlackandwhiteCentipede-size_restricted.gif.fe4b99641187e79d5327e23f0c009e7d.gif ZIZDS

Twoja propozycja trochę nie ma sensu, tak jak @Mariooo1337wspomniał, jeżeli chcesz naprawiać kilof w nieskończoność to nałóż na niego naprawę. 

Moim zdaniem takowa komenda jest w ogóle niepotrzebna więc jestem na NIE. W przyszłości jednak, radzę stosować się do wzoru pisania propozycji bo jeżeli tego nie zrobisz dostaniesz niepotrzebne % na forum 😜 

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Ja również jestem na nie, wprowadzenie takiej komendy załamałoby ekonomię serwera.

Kilofy byłyby niezniszczalne więc po co tworzyć nowe, nikt na tym by już nie zarobił.

spacer.png     

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...