Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zniknięcie delfinów

Gość helooo
Wiadomość dodana przez Gangsta_

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Gość helooo

Witam, wczoraj wieczorem zniknęły mi 2delfilny. Pływały sobie jak zawsze w swoim akwarium, a ja kopalam w kopali, gdy jednak wróciłam ich juz nie było, reszta zwierzaków są na swoim miejscu.

*dodam że delfiny miały dostęp do powietrza, do wody, jedzenia, żeby nie było że umarły przez któreś z tych rzeczy*

*przesyłam niżej zdjęcie, które zostało zrobione wczoraj20200502_163316.thumb.jpg.45336c1d83d070d1b069e4e5a191ed24.jpg*

Zdjęcie, które zamieściłaś jest, niestety, niedostatecznym dowodem na to, że posiadałaś zwierzęta. Do pozytywnego rozpatrzenia przez Administracje takowego postu konieczne ukazanie na zdjęciu daty z dnia, w którym zostało zrobione. Jeżeli takie posiadasz zachęcam Cię do umieszczenia go w poście.

Godzinę temu, aukrzychu napisał:

Zdjęcie, które zamieściłaś jest, niestety, niedostatecznym dowodem na to, że posiadałaś zwierzęta. Do pozytywnego rozpatrzenia przez Administracje takowego postu konieczne ukazanie na zdjęciu daty z dnia, w którym zostało zrobione. Jeżeli takie posiadasz zachęcam Cię do umieszczenia go w poście.

Słyszałem, że podobno wystarczy data automatycznie generowana (nazwa pliku), więc jeżeli uzupełni o takowy screen powinna otrzymać zwrot. 

• Like 1

2.png

Podczas robienia zdjęcia zapisywana jest m.in. lokalizacja, data i dokładna godzina, jak wspomniał Lesnu. Wrzuć na jakiś hosting, tak by widoczna była „nazwa” zdjęcia i prześlij administracji. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...