Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zmiana nazwy

muszla

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): muszla
- Propozycja dotyczy (tytuł): zmiana nazwy "automatyczna" na inną
- Opis propozycji: Dziś robiłam sobie farmę, no i chciałam, żeby była automatyczna, więc kupiłam ulepszenie. Farma się nie zbierała automatyczne, tak, jak było to zagwarantowane w opisie. Nie wiedziałam o co chodzi, więc zapytałam na /helpop dlaczego mi się nie zbiera farma, na co Bvcha odpowiedział, że żeby się zebrała farma, to muszę wpisać /farma zbierz, a to wtedy automatyczne nie jest. Chciałabym, żeby nazwa tego była zmieniona. wiem, ze może być to niepotrzebne dla niektórych, ale nowi gracze, albo osoby, które nie wiedzą jak to działa, będą myślały, ze się zbiera, a tak naprawdę tak nie jest.
- Dodatkowe SS'y:  

obraz.png

muszlaa.jpg

Jak zakupisz automatyczne zbieranie plonów w farmie automatycznej, to one będą ci się zbierać DO farmy. Farma działa o wiele wolniej jak jest niższy poziom szybkości oraz jak się nie stoi na tym samym chunku co farma. Aby zebrać te plony osobiście, musisz wpisać /farma zbierz, co kosztuje, albo kliknąć na farmę, i na opcję aby zebrać plony. Plony z farmy się zbierają więc automatycznie, i jeśli ci się nie zbierają, to po prostu albo farma ma niski poziom i się dłużej to zbiera, albo stoisz za daleko i działa wolniej. Jeśli takie zbieranie ci się też nie podoba, możesz rozlać nad farmami wodę i dać na dole hoppery i skrzynki, aby te plony się zbierały od razu, lecz w takim przypadku woda może się czasami bugować. 

giphy.gif

46 minut temu, oldmancats napisał:

Jak zakupisz automatyczne zbieranie plonów w farmie automatycznej, to one będą ci się zbierać DO farmy. Farma działa o wiele wolniej jak jest niższy poziom szybkości oraz jak się nie stoi na tym samym chunku co farma. Aby zebrać te plony osobiście, musisz wpisać /farma zbierz, co kosztuje, albo kliknąć na farmę, i na opcję aby zebrać plony. Plony z farmy się zbierają więc automatycznie, i jeśli ci się nie zbierają, to po prostu albo farma ma niski poziom i się dłużej to zbiera, albo stoisz za daleko i działa wolniej. Jeśli takie zbieranie ci się też nie podoba, możesz rozlać nad farmami wodę i dać na dole hoppery i skrzynki, aby te plony się zbierały od razu, lecz w takim przypadku woda może się czasami bugować. 

głupie, bez sensu

• Sad 1

muszlaa.jpg

Gość urfis

hej, wiem o co ci chodzi jednak mysle ze to po prostu jest naciaganie na sile

za odrzuceniem

sorka @KKiritoze znowu sie ciebie uczepie ale po prostu sie nie da inaczej

napisales ze nie zrozumiales do konca wypowiedzi muszli ale sie zgadzasz z oldmancats no chlopie XDDD jak czegos nie rozumiesz a sie zgadasz z kims kto to rozumie to nie ma zadnego sensu wez pomysl czasem serio pozdrawiam i nie badz na mnie zly ale po prostu stales sie jakis nie wiem, zbytnio powazny nagle gdy chcesz zostac modchatem o.O i nie za bardzo ci to wychodzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...