Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

waitman123

Wyróżnione odpowiedzi

Dzisiaj doszło do takiej sytuacji że chciałem sprzedac beacon graczu igula gdy się teleportowałem gracz igula kazał mi poczekac 2 minuty i powiedział że ten beacon jednak kupi jego kolega ten siwyy7 to ja się po tych 2 minutach do niego tepnołem i ten gracz zaczął mnie bic i bić i mnie zabił a z tego co ja wiem nie można teleportowac do gracza który jest  na pvp ale niestety nie mam ss tego jak mnie zabił bo zrobił to dosłownie w 2 sekundy ale mam tylko zd jak do mnie pisze "proszę nie zgłaszaj mnie" bardzo proszę o rozważenie tego hoc nie mam wystarczających dowoduw

20200501_210614.jpg

Sam miałem podobną sytuacje przez tych graczy tylko że im się nie udało oscamować mnie na beacona. W ostatniej chwili ruszyłem się przed teleportacją i się nie przeteleportowałem. Otóż działają oni w grupie i odkryli oni jakiegoś buga na teleportowanie na /warp s i teraz próbują scamować ludzi na beacony dzięki temu sposobowi. Moim zdaniem administracja powinna szybko zająć się tą sprawą bo przez tych ludzi gracze mogą potracić swoje cenne itemy.

Jestem za Odrzuceniem tego oskarżenia.

Zastosuj się do wzoru, a wtedy ponownie rozważę twoją skargę. Wzór zamieszczam ci poniżej:

492B9DE3-3849-4CDD-A2BF-F3CAE20E9B59.jpeg

Edytowane przez KKirito

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...