Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Sun_Shine

Sun_Shine
Wiadomość dodana przez Gangsta_

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Sun_Shine
Nick Administratora, który banował: iNeedDqrkness
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): ...
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało? : 30 minut temu
Opis sytuacji: W dniu dzisiejszym mój brat dostał bana za cheaty. Zostałam poddana sprawdzaniu, ponieważ korzystamy z tego samego IP. Nie zostało to zgłoszone do administracji serwera. Nie widziałam jednak takiej informacji, że trzeba to skonsultować. Moim zdaniem nie jest to zbyt widoczne na serwerze. Podejrzewam, że mało osób czyta regulamin i ja jestem w tym gronie osób. Jest to moje niedopatrzenie. Moderator wezwał mnie na ts3. Nie posiadałam go wtedy. Dlatego musiałam go zainstalować co zajęło dosyć długo, ponieważ mój komputer jest stary, a  internet nie należy do najszybszych. Nagłe wylogowanie serwera nastąpiło z powodu przeciążenia komputera. W załączniku wysyłam ss wymagany od moderatora. Pozdrawiam 🙂
Screen bana [niewymagane]: ...

ts.png

Jestem Neutralny, Jednakże w regulaminie napisane jest czarno na białym, że nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Rozumiem, że takie sytuacje się zdarzają ale zapoznanie się z regulaminem jest w pewnym sensie twoim obowiązkiem.

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Zaprosiłem cię na teamspeaka w celu sprawdzenia pod względem posiadania niedozwolonych modyfikacji, czekałem na Twoje wejście na ts'a ponad pół godziny, poprosiłem o przesłanie mi screenschota z dowodem, że tak długo pobiera ci się ts. Nie dostałem tego screenschota poczym wylogowałaś się z serwera co jest karane banem.

Co do współdzielenia ip to tak jak napisał @KKirito nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Punkt 5.4 regulaminu serwera mówi:

Jeżeli Gracz, który ma rodzeństwo lub rodzinę grającą na serwerze ma obowiązek zgłosić to współdzielenie na Forum stosując się do zaleceń w temacie. Jeżeli takowe współdzielenie nie zostanie wpisane to jest to traktowane jako multikonto.

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...