Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xPrzemkowsky87

xPrzemkowsky87

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: xPrzemkowsky87
Nick Administratora, który banował: __Kazo
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): MC
Długość bana: 5 dni
Kiedy to się stało? : 01.05.2020r. , 01:31
Opis sytuacji: Ban za Wursta, zostałem przyłapany na filmie na youtube, wiem, że cheaty są niedozwolone, postanowie nie cheatować, psuje to rozgrywkę 🙂
Screen bana [niewymagane]: https://imgur.com/Minm7eJ

• Haha 1

Jako osoba banująca myślę, że można skrócić karę - dostałeś "nauczkę" i wierzę, że nie będziesz więcej cheatować. Ostateczna decyzja pozostaje jednak w rękach opiekuna sekcji.

• Superka 1
  • Haha 1

It's strange what desire will make foolish people do...

Ja to bym się zawstydził, gdybym tak wpadł xD

Masz dobre intencje, ale jak będzie później? 🤔 Skoro psują rozgrywkę to czemu je miałeś? ;/

Za skróceniem kary, nie wiem jak z działeczką, w sumie można też zostawić taką długość kary jaka jest teraz, a działkę zostawić - w sumie nikt nie zgłaszał Ciebie za jakieś cheaty, ale nie mnie decydować.

• Superka 2

DP3Woc2.png

Właśnie, gdy zobaczyłem, że jestem w sprawdzarce, o tym pomyślałem. Było to późną nocą, więc wszystko robiłem pod presją, bez zastanowienia. Bardzo bym prosił, aby działka została, trochę siedziałem nad tym projektem i jeszcze go nie dokończyłem. Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że nie używałem modyfikacji, aby komuś uprzykrzyć rozgrywkę.

Dziękuję za wyrozumiałość 😃

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...