Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nagrody za topki

ZOORQ_

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): ZOORtheKID
- Propozycja dotyczy (tytuł): Nagrody za topki (np:/tophajs)
- Opis propozycji: Na koniec każdej edycji osoby które są top1 w danej topce dostają 30dni darmowego vipa/svipa (zależy od topki np: tophajs dostanie svip a topparkour dostanie vipa itp.) A osoby które mają już vipa/svipa dostaną voucher na niego aby mogły po skończeniu się tej rangi otrzymać kolejnego (za topkę)
- Dodatkowe SS'y:Zbędne 

• Superka 1

Moim zdaniem fajna opcja, tylko trzeba zmniejszyć czas nagrody. Podsumowując nie na  30 dni, lecz np 7/14 dni.

Jestem na małe tak.

"Żyj według życiorysu, jaki chciałbyś sobie napisać."

30 dni to za dużo jak na darmowego vipa. A rozdzielanie vipa czy svipa w zaleznosci od topki jest niesprawiedliwe i idiotyczne, bo niby kto mial by stwierdzac ktora topka zasluguje na vipa a a ktora na svipa. Pomysl ciekawy ale do poprawy.
Pozdrawiam

🔥W miłości do drugiego strażaka zostałem wychowany🔥

58521934_86455568-352-k690419(1).jpg.ef3406d8435fb26612e9bd0131ed7f17.jpg

Jestem w 75% na tak, ponieważ gracze z topek najczęściej spędzają na serwerze wiele godzin i wkładają w to wiele wysiłku. Przykładem takiej osoby może być AnnWer która przegrała ponad 500 godzin i wbiła 1 miejsce w tophajs. Jednak istnieje tez możliwość, ze poprzez dodanie takiej nagrody gracze zamiast grać  „for fun” będą ze sobą zawzięcie konkurować.

Edytowane przez KKirito
zmiana zdania

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Jestem na tak, w tym przypadku ranga vip jest bardziej uzasadniona niż za eventy typu spadany itp. Żeby wbić topke trzeba jednak użyć trochę mózgu albo chociaż przeznaczyć dużo czasu na serwer, fajna nagroda za staranie - niby 8zł, a pewnie by ucieszyło niejednego gracza z topki, pozdrawiam serdecznie, dużo zdrówka, heja.

Edytowane przez Gość
C=v szybka matma

Sprawa ciekawa nie powiem, ja wstępnie też jestem na tak. Tyle że trzeba by własnie ustalić szczegóły, dlatego miło by było gdyby sam zainteresowany dokładnie określił szczegóły tej propozycji.

Seignor, sachiés qui or ne s'en ira En cele terre ou Deus fu mors et vis Et qui la crois d'outremer ne prendra A paines mais ira en paradis. Qui a en soi pitié ne remembrance Au haut Seignor doit querre sa venjance Et delivrer sa terre et son pas.

Second-Crusade.jpg

A kiedy byście chcieli rozdawać te nagrody za topki? Bo po podaniu terminu od razu Ci co sobie grzecznie grali i jakąś topkę wbili, to będą poszkodowani wobec tych co będą "tryhardować" po tę nagrodę z topki. Osoba X dnia 22.0x jest w topce, ale do 30.0x jest kandydatura do topki, więc osoba Y od tego 22 do 30 gra po 8h i wbija topkę. Jaki z tego sens? 
JEŚLI w ogóle zostałoby to wprowadzone, to tylko jako niespodziewane wydarzenie organizowane przez Administrację, a raczej Zarząd, aby nie było podejrzeń o faworyzację (chociaż znając niektórych i tak będą, pozdrawiam kumatych). Dopiero kiedy będzie to niespodziewane, będzie sprawiedliwe. 
Ale powodzenia z pomysłem, bo był wiele razy proponowany. 🙂 

15 godzin temu, PUBG napisał:

Chodzi o to że na koniec edycji 1 osoba z topki by dostała na nową edycję range.

To znajdą się osoby, które będą 'tryhardować" tylko na koniec edycji, a nie będą tego robić systematycznie. Np topka pieniędzy. Wystarczy poprosić kolegów o przelew i done.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...