Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xeonereg

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kij
Nick Administratora, który banował: nie jest napisane
Miejsce, w którym została nadana blokada (Serwer MC/TeamSpeak3/Forum): TeamSpeak3
Długość bana: permanentny
Kiedy to się stało? : sobota 25.04.2020 
Opis sytuacji: Wiem, że to może wydawać się śmiesznie ale mam brata dwunastoletniego, który akurat w ten dzień był zły na to że wcześniej lagowałem mu w grze CS:GO kiedy wyszedłem do sklepu miałem zostawionego kompa włączonego i wtedy on (mój brat) wszedł na ts3 i zaczął wyzywać pod moim nickiem administracje wychodząc po zwyzywaniu, kiedy dostałem info od kolegi, że ktoś z moim nickiem po prostu wyzywał wszedłem z telefonu i dostałem bana o nazwie "Omijanie systemu blokad". Proszę o złagodzenie kary, bądź nawet rozważenie odbanowania mnie. Jeśli to potrzebne mogę nawet zaśpiewać na ts. Bardzo mi na tym serwerze zależy. Pozdrawiam. 
Screen bana [niewymagane]: https://imgur.com/a/POEx92F

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...